Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας

 

Μια πολύ όμορφη και άρτια εκδήλωση διοργανώθηκε από το 5ο ΓΕΛ Βέροιας την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, προκειμένου να τιμηθεί η επέτειος της επανάστασης του 1821, αλλά και η μεγάλη θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Διευθυντής του σχολείου Ελευθέριος Παπούλιας διάβασε επιστολή την οποία απέστειλε στα σχολεία ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς, με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Την γιορτή επιμελήθηκε η θεολόγος του σχολείου Αικατερίνη Μεσαρετζίδου, σε συνεργασία με τον πληροφορικό Γιάννη Πουλιόβαλη και μια ομάδα μαθητών της Β’ Λυκείου, η οποία ενθουσίασε για άλλη μια φορά με το ταλέντο και τη διάθεση της να παρουσιάσει μια εξαιρετική εκδήλωση.

Η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν τα παιδιά και με τις ευχαριστίες της Διεύθυνσης του σχολείου προς την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, για την παραχώρηση του χώρου, όπως και προς το σύλλογο των Βλάχων της Βέροιας, το σύλλογο του Παλαιού Σκυλιτσίου και το σύλλογο της Αγίας Μαρίνας, για την ευγενική διάθεση των παραδοσιακών στολών που φόρεσαν οι μαθητές και μαθήτριες.