Αρχίζουν τα νέα τμήματα Αγγλικών - Ρώσικων, Πληροφορικής, Φωτογραφίας και Βιντεοληψίας στο ΕΛΚΕΔΙΜ

elkedim photo

Από το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας ανακοινώνεται ότι τα νέα τμήματα Αγγλικών- Ρωσικών, Πληροφορικής, Φωτογραφίας και Βιντεοληψίας ξεκινάνε άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι:

1) τα μαθήματα των αγγλικών είναι δωρεάν , ταχύρρυθμα 50 ωρών και διάρκειας 2 μηνών για την απόκτηση πτυχίου Β1, Β2, C1, C2(αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ). Δωρεάν βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και CD τηλεκατάρτισης. Πληρώνετε μόνο τα έξοδα εξετάσεων του φορέα ΤΙΕ.

2 )τα μαθήματα της Πληροφορικής πραγματοποιούνται σε ταχύρρυθμα τμήματα 3 ή 6 ενοτήτων για την απόκτηση πτυχίων της Vellum Global Educational Services με ισχύ εφ'όρου ζωής και αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ. Δωρεάν βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και δωρεάν τηλεκατάρτιση. Πληρώνετε μόνο τα έξοδα εξετάσεων του φορέα VELLUM.

3)τα μαθήματα Ρωσικών είναι ταχύρρυθμο πρόγραμμα 72 ωρών , διάρκειας 6 μηνών. Δωρεάν Βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης – εκμάθησης.

4)τα μαθήματα Φωτογραφίας-Βιντεοληψίας είναι ταχύρρυθμα 72 ωρών, διάρκειας 4 μηνών. Δωρεάν εκμάθηση σε σύγχρονο studio την τέχνη της φωτογράφισης και της βιντεοληψίας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά τις ώρες 09:00 - 21:00 στο ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας, Αγ.Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία .

Τηλ. επικ. 2331021061 και 6974338357, fb: ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .