O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας για την εκδρομή του σχολείου

aithoysa

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Mε λύπη μας παρακολουθούμε, τις τελευταίες ημέρες, όλα τα κακοήθη σχόλια και τις ανακρίβειες που ακούγονται για την εκδρομή του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου στήριξε από την αρχή την εκπαιδευτική εκδρομή των μαθητών του σχολείου και η συνεργασία με τη Διεύθυνση, τους καθηγητές και τους μαθητές υπήρξε άριστη.

Όλα έγιναν με απόλυτη νομιμότητα και άρτια οργάνωση. Οι γονείς ενημερώθηκαν από την αρχή και από τη διευθύντρια του σχολείου και από το σύλλογο γονέων και συναίνεσαν κατά πλειοψηφία στο πρόγραμμά της εκπαιδευτικής εκδρομής, το οποίο εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επειδή η εκδρομή του σχολείου βρίσκεται σε εξέλιξη και τα παιδιά μας περνούν όμορφα συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα στην Αθήνα, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που δεν έχει καμία σχέση με την εκπαιδευτική κοινότητα και δεν ξέρουμε τι σκοπούς εξυπηρετεί να κάνει καταγγελίες με ανυπόστατο περιεχόμενο αναστατώνοντας την τοπική κοινωνία".