Οι μαθητές συναντούν την Φυσική στην Βέροια

aithoysa

H Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το Φροντιστήριο «ένα» συνεχίζοντας τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, διοργανώνουν την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 στην Βέροια την πρωτότυπη και ξεχωριστή συνάντηση μαθητών Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ημαθίας .

Οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτήν την πρωτότυπη και δημιουργική συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους να κατανοήσουν σε βάθος θέματα Σύγχρονης Φυσικής, να εισαχθούν στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, καθώς και στις έννοιες που την συγκροτούν αποκτώντας κριτική και συνδυαστική σκέψη.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Απριλίου 2015 .Πρέπει να αποστείλετε την αίτηση σας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. υπόψιν κας Γεώργα ή στο Φροντιστήριο «ένα» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ :ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ Mv
ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ