Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας ευχαριστεί

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της «Γιορτής Άρτου και Ζύμης», που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Βέροια και στην Πλατεία Δημαρχίας στις 13 – 14 και 15 Μαΐου 2015.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά:

- Τους συνδιοργανωτές της γιορτής:

«Σύλλογο Αρτοποιών Βεροίας και Περιχώρων»

«Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας».

- Τον Δήμο Βεροίας, για την παραχώρηση της Πλατείας Δημαρχίας και την τεχνική υποστήριξη (παροχή ρεύματος – νερού – καθαριότητα κλπ.).

- Όλους τους αρτοποιούς και τους μαθητές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Βεροίας, για την ξενάγηση μικρών και μεγάλων αλλά και την παρασκευή των ψωμιών και γλυκισμάτων που διανέμονταν.

- Την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, και τις Διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Βεροίας, για την οργάνωση της επίσκεψης των μαθητών τους στην εκδήλωση.

- Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Βέροιας, που μας στήριξαν δημοσιεύοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας καθώς επίσης και τα σχετικά με αυτήν Δελτία Τύπου και τα θετικά σχόλιά τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους παρακάτω χορηγούς του Εμπορικού Συλλόγου Βεροίας, οικονομικά και με ποικίλους άλλους τρόπους, για την επιτυχημένη οργάνωση της εκδήλωσης:

Αγγελακόπουλος Σαράντης, Σιδηρικά-Χρώματα

ΟΠΤΙΚΑ Αβραμίδη

Αφοί Πολιτίκου, Ζωεμπόριο

POLIS TRUKS Διονύσης Κωτσιόπουλος

Κ.Ε.Κ. ΓΝΩΣΗ Βασίλης Λυκοστράτης

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΛΙΑ

COOK SHOP – Κουζινικά

Ποταμόπουλος SHOES

Μπίκας Α.Ε., Υπερχονδρικό Εμπόριο

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Μπιλαδέρης

ΜΥΛΟΙ Ελισαίου Οικονομίδη και Σία Ο.Ε.

Τσιπουρίδης Ενδύματα

- Το ΡΑΔΙΟ AVENA, για την κάλυψη της εκδήλωσης – την συνομιλία και τα παιχνίδια των συνεργατών του με τους μικρούς επισκέπτες.