Επιμελητήριο: μνημόνιο συνεργασίας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Pushkin

epimel puskin

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Pushkin και Pavlovsk προχώρησε το Επιμελητήριο Ημαθίας, στα πλαίσια προώθησης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής μας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων.

Η συνεργασία, που αναμένεται αμοιβαία επωφελής για τις δύο πλευρές, θα έχει ως στόχο την αποτελεσματική υποστήριξη των επιχειρήσεων αλλά και των δημοτικών αρχών με στόχο την αύξηση και επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μελών των δύο Επιμελητηρίων.

Η συνεργασία προβλέπει μεταξύ άλλων τη συμβουλευτική στις επιχειρήσεις για την υποστήριξη και εύρεση συνεργατών, κάλυψη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των αποτελεσμάτων των εργασιών, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πληροφοριών για τις δράσεις των Επιμελητηρίων αλλά και οποιαδήποτε άλλη μορφή συνεργασίας θεωρηθεί ότι θα συμβάλει στην κοινή προσπάθεια υποστήριξης των μελών – επιχειρήσεων.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν από την πλευρά του Επιμελητηρίου Ημαθίας ο πρόεδρος, κ. Ουσουλτζόγλου Νικόλαος και από την πλευρά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Pushkin και Pavlovsk ο πρόεδρος κ. Afanasenko Victor.