Ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας τίμησε συνταξιούχους εμπόρους στην κοπή βασιλόπιτας (φωτογραφίες)

Εμπόρους που έγραψαν την δική τους ιστορία στην αγορά της Βέροιας, τίμησε το Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο κέντρο Ακρόπολη. Πρόκειται για συνταξιούχους εμπόρους που γεννήθηκαν από το 1924 έως το 1936, που ήταν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, για την πολυετή συνεισφορά τους στην εμπορική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία της Βέροιας, η οποία ήταν και είναι σημαντική.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Λάζαρος Αδαλόγλου, Βασίλειος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Βαρακλής, Κωνσταντίνος Βλαχόπουλος, Αργύριος Γεωργιάδης, Αριστοτέλης Γραμματικόπουλος, Γιώργος Δεληγιώργης, Βασίλειος Ζιώγας, Ιερόθεος Ιωαννίδης, Κυριάκος Ιωσηφίδης, Ιωάννης Καραφώλας, Γιώργος Κλημεντίδης, Ανδρέας Κοπαρανίδης, Νικόλαος Κουμπατής, Στέφανος Λιόλιος, Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, Παναγιώτης Μπιζέτας, Νικόλαος Μπουζίκας, Γεώργιος Νικολόπουλος, Ιωάννης Οικονόμου, Δημήτρης Παζαϊτης, Χαράλαμπος Παϊσιάδης, Ευστάθιος Παναγιωτίδης, Δημήτριος Πελεκίδης, Χαράλαμπος Σαββίδης, Σταύρος Σπανίδης, Ιωάννης Σπυρίδης, Φώτιος Σπυρίδης, Τριγγώνης Σόλων, Βασίλειος Τρομπούκης, Νικόλαος Χατζηπαρασίδης, Κυριάκος Χατζόγλου.

{globalflash.gallery 198}

{globalflash.gallery 197}

Εκτός από τις τιμητικές διακρίσεις, το κοινό της εκδήλωσης παρακολουθώντας ένα μικρό βίντεο που ετοίμασε ο Εμπορικός Σύλλογος, γύρισε πίσω στον χρόνο και με οδηγό την φωνή της Μαργαρίτας Δαμιανίδου έκανε μια βόλτα στην παλιά Βέροια και το τότε εμπορικό της κέντρο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέλιος Ασλάνογλου, Σάκης Κουλουριώτης, Νίκος Μωυσιάδης, Γιάννης Παπαγιάννης.