Καρυπίδης: Ανακοίνωσε ότι σύμφωνησε με Μαρινόπουλο και θα αποπληρώσει εργαζόμενους

Από την εταιρεία "Καρυπίδης" ανακοινώθηκαν τα εξής: "Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ και η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, σπεύδοντας να επικυρώσουν τη συμφωνία αυτή, στις 15 Ιουνίου 2016, στο Πρωτοδικείο Αθήνας.

Κερδισμένοι οι 1400 εργαζόμενοι της Βορειοελλαδίτικηςαλυσίδας, που όχι μόνο διασώζουν τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και διασφάλισαν την είσπραξη των δεδουλευμένων μέχρι σήμερα αποδοχών τους. Οι αποδοχές αυτές θα καταβληθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που οι ίδιοι συμφώνησαν με τη Διοίκηση της εταιρίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας. Η δεσμευτική πρόταση της Διοίκησης της Εταιρίας, πέραν του ότι περιλήφθηκε κατά λέξη στη συμφωνία πιστωτών που θα επικυρωθεί από το Δικαστήριο, άρχισε να εφαρμόζεται από σήμερα, με πληρωμές έναντι της δόσης Μαϊου, νωρίτερα από τις προθεσμίες που είχαν δοθεί και οι καταβολές θα συνεχισθούν και τη Δευτέρα μέχρι την εξόφληση των υπεσχημένων για το Μάϊο καταβολών.

Η Διοίκηση της εταιρίας καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για την επαναλειτουργία του δικτύου σε κανονικούς ρυθμούς, εφοδιάζοντας ήδη πυρετωδώς τα καταστήματα και προσβλέπει σε μία άμεση επιστροφή του καταναλωτικού κοινού στα καταστήματα τηςαλυσίδας, χάρη στην εξαιρετική εμπιστοσύνη με την οποία αντιμετωπίζουν οι πελάτες την Βορειολλαδίτικη αλυσίδα.

Η Διοίκηση της εταιρείας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, υπόσχεται στο εξής, στους εργαζόμενους μόνο καλύτερες μέρες και στους πελάτες της άριστη ποιότητα και τις καλυτερες τιμές στα προϊόντα της".