Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: "Στηρίζω την αγορά του τόπου μου"

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "ΣτηρίΖΩ τον τόπο μου, ΨωνίΖΩ από τοπικές επιχειρήσεις, ΖΩ εδώ. Πρόκειται για ένα κοινωνικό μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για την ευαισθητοποίηση των επιχειρηματιών και καταναλωτών, στο πλαίσιο των δράσεων που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την προβολή και στήριξη της τοπικής αγοράς.

Σ’ αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, είναι σημαντικό κάθε επιλογή μας να μην ρίχνει νερό στο «μύλο» της κρίσης και της ύφεσης.

Είναι σημαντικό με κάθε τρόπο να στηρίζουμε την ντόπια κοινωνία και οικονομία είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και ως καταναλωτικό κοινό. Διότι η μικρή επιχείρηση ήταν και είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής και ελληνικής οικονομίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι επιλέγοντας να ψωνίζουμε από την αγορά της Βέροιας επιτυγχάνουμε: την στήριξη της επιχειρηματικότητας, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μας και κυρίως προστατεύουμε, εκτός από τους ίδιους τους επιχειρηματίες, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να έχουν δουλειά στον τόπο τους.

Πρέπει να σκεφτόμαστε έξυπνα. Να αποκτήσουμε συνείδηση υπέρ της τοπικής επιχειρηματικότητας. Υπέρ των τοπικών καταστημάτων.

Το άνοιγμα ενός μαγαζιού δίνει «πνοή» στην πόλη μας, αντίθετα το λουκέτο θυμίζει μια νεκρή και μίζερη αγορά, που κανείς δεν θέλει να περπατά πάνω στα συντρίμμια της.

Η Βέροια ευτύχησε να έχει μια αγορά πλούσια σε είδη και ποιότητα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καταστήματα μεγάλων πόλεων. Η επιχείρηση και ο καταναλωτής είναι σαν δυο χέρια ενωμένα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν την τοπική αγορά. Γι αυτό το λόγο, στέλνουμε το παρακάτω μήνυμα προς όλους:

«Στην Βέροια ψωνίζω, την Βέροια στηρίζω αλλά και Καταναλώνω ότι Παράγω». Είναι σημαντικό το παραπάνω μήνυμα να κερδίζει συνεχώς έδαφος στη συνείδηση αλλά και στην καθημερινή μας ζωή".