Είκοσι επτά συνταξιούχους εμπόρους τίμησε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας στην κοπή βασιλόπιτας (φωτογραφίες)

Συνταξιούχους εμπόρους που είναι γεννημένοι έως το 1939 τίμησε στην κοπή βασιλόπιτας ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, για την πολυετή συνεισφορά τους στην εμπορική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος τίμησε Ακριβόπουλο Δαμιανό , Ανδρεάδη Νικόλαο, Αντωνιάδη Αντώνιο, Αραμπατζή Μερκούριο, Αρζόγλου Χρήστο, Αφεντούλη Γεώργιο, Γαβριηλίδη Μιχαήλ,Γιάγκογλου Ιωάννη, Δοβλέτογλου Γεώργιο, Μακρίδη Κωνσταντίνο, Μίσια Νικόλαο, Μπακαλίδη Πέτρος, Μπότση Αθανάσιο, Νάτσιο Γρηγόριο, Νικολαίδη Στέφανο,Παναγιωτίδη Σάββα, Παπαευθυμίου Ευθύμιο ,Πασχαλίδη Δημήτριο, Πεταλίδη Βασίλειο, Πετρομελίδη Θεόδωρο, Σάρρα Παναγιώτη, Σοφιανόπουλο Σταύρο , Ταραμονλή Θωμά, Φασουλόπουλο Παντελεήμων , Φιλιππίδη Γεώργιο, Χασιώτη Παύλο, Χατζόγλου Απόστολο.

Επίσης, την τιμητική της είχε και η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας η οποία βραβεύθηκε για την συμβολή της στην πάταξη του παραεμπορίου.

Την βασιλόπιτα, ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης ο οποίος ευχήθηκε στον εμπορικό κόσμο υπομονή και επιμονή.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου τόνισε ότι οι έμποροι πρέπει να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά της δυσκολίες για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις τους. Επεσήμανε ότι οι έμποροι στην κρίση πρέπει να δείξουν επιθετική στάση για να κερδίσουν μερίδιο στην αγορά. "Όσοι τόλμησαν και έπαιξαν επιθετικά είχαν καλύτερα αποτελέσματα" υπογράμμισε. Για τον Εμπορικό Σύλλογο τέλος υποστήριξε: "Πάμε κόντρα στο ρεύμα. Είμαστε κοντά στους συναδέλφους που δοκιμάζονται με πράξεις κι όχι με υποσχέσεις".

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με φωτογραφίες εποχής των εμπόρων που τιμήθηκαν καθώς επίσης και συνεντεύξεις τους πριν την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι αντιδήμαρχοι Άρης Λαζαρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Λυκοστράτης οι δημοτικοί σύμβουλοι Στέργιος Διαμάντης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος,η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νίκος Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος της Venus Αντώνης Μαρκοβίτης, η προϊσταμένη της Αρχαιολογίας Αγγελική Κοταρίδη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας κ.α.