Λογιστικό Γραφείο Γρηγόρης Λιάτσος: Ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες

Ο Γρηγόρης Λιάτσος, μετά την πολύχρονη συνεργασία του με καταξιωμένες εταιρείες, ίδρυσε τον Ιούλιο ‘17 το Λογιστικό του Γραφείο με έδρα τον Άγιο Γεώργιο, για την παροχή ενός ολοκληρωμένου φάσματος λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών.

Η υψηλή εκπαίδευση και η εξειδίκευση του σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία του στις φορολογικές και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών του.

Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης των παρεχόμενων υπηρεσιών, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και της προσαρμογής στις εξελίξεις και στα νέα δεδομένα του οικονομικού και χρηματοοικονομικού κλάδου, το «Λογιστικό Γραφείο Γρηγόρης Λιάτσος» έχει αναπτύξει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που δεν είναι άλλο από το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο σεβασμός, η ακεραιτότητα, η εχεμύθεια, η διαφάνεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ του Γραφείου για την υπεύθυνη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών του.

Μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι: σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων, έκδοση φορολογικής ενημερότητας, μετατροπές, συγχωνεύσεις, απορροφήσεις εταιρειών, σύνταξη χρηματοοικονομικών καταστάσεων, υποβολή δήλωσης ΦΠΑ, τήρηση βιβλίων κ.ά.

Πέρα από τις παραπάνω παρεχόμενες υπηρεσίες το «Λογιστικό Γραφείο Γρηγόρης Λιάτσος» προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τεκμηρίων διαβίωσης, αποφυγής υψηλής φορολόγησης, ανάλωσης κεφαλαίου, χρηματοοικονομικών μεγεθών και ελαχιστοποίησης φόρων, καθώς επίσης και σε θέματα που αφορούν τη στρατηγική και την άρτια οργάνωση της λειτουργίας μίας επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2331 506188, 6981647059 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Λογιστικό Γραφείο Γρηγόρης Λιάτσος
Άγιος Γεώργιος Ημαθίας
Τ. 2331506188
Κ. 6981647059
www.pliroforiodotis.gr/liatsos