Συλλυπητήριο μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας - Ψήφισμα

H Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένεια του Θωμά Κούτερη που έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

"Ο Θωμάς Κούτερης υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας για αρκετά χρόνια, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο όχι μόνο της Βέροιας αλλά και όλου του Νομού, εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, με στοχοπροσήλωση, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και τις νέες ιδέες. Ευγενής, πνεύμα ανήσυχο και ελεύθερο που ξεχείλιζε από καλοσύνη, υπερασπίστηκε με τόλμη και γενναιότητα τις απόψεις του, υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια και επιλέγοντας συνειδητά την προάσπιση των συμφερόντων του επιχειρηματικού κόσμου της Ημαθίας.

Εξαιρετικός οικογενειάρχης, προσέφερε την αγάπη του και την στήριξη του απλόχερα, με ευαισθησία και σεβασμό. Μας τίμησε όχι μόνο με τη συνεργασία του, αλλά κυρίως τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει" αναφέρει η ανακοίνωση.

* Η φωτογραφία είναι από την βράβευση του Θωμά Κούτερη  από τον Εμπορικο Συλλογο, με πρόεδρο, τον Ιορδάνη Χατζόγλου), το 1999 στην οποία γιορταστηκαν τα 80 χρόνια.

Ψήφισμα του Εμπορικού Συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας , στο άκουσμα του θανάτου του Θωμά Κούτερη αποφάσισε ομόφωνα :

1.Να παραστούν τα μέλη του ΔΣ στην κηδεία του εκλιπώντος.

2. Αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό στην μνήμη του, σ’ ένα ίδρυμα της πόλης.

3. Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στους οικείους του.

4. Να δημοσιοποιηθεί συλληπητήρια επιστολή στον Τοπικό και Ηλεκτρονικό Τύπο.