Επιμελητήριο: πρόσκληση ενδιαφέροντος για διαχειριστή της ιστοσελίδας του

epimelitirio ima

Το Επιμελητήριο Ημαθίας ανακοινώνει στα μέλη του που έχουν συναφές αντικείμενο εργασιών, ότι επιθυμεί ύστερα από απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής στις 12-1-2015, όπως αποστείλουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3, 59100 Βέροια) το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26-1-2015 την οικονομική τους προσφορά για την επιμέλεια του δικτυακού τόπου www.imathiachamber.gr και την αποστολή ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις επιχειρήσεις – μέλη του  Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Η επιμέλεια του δικτυακού τόπου αφορά την καθημερινή ενημέρωση και ανανέωση της ιστοσελίδας, σχεδιασμό και ανάπτυξη όποτε και αν κριθεί απαραίτητο. Η αποστολή ενημέρωσης στα μέλη γίνεται μία φορά την εβδομάδα και οποιαδήποτε άλλη στιγμή ζητηθεί εκτάκτως από το Επιμελητήριο.

Οι υπηρεσίες είναι δυνατόν να προσφερθούν είτε από την έδρα της επιχείρησης είτε στο χώρο του Επιμελητηρίου, ενώ το υλικό θα αποστέλλεται με οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας (e-mail, fax, τηλεφωνικώς).

Η προσφερόμενη τιμή θα είναι συνολική με Φ.Π.Α. Η πληρωμή θα γίνεται κάθε μήνα με χρηματικό ένταλμα, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την κατάθεση του τιμολογίου παροχής υπηρεσιών. Τον ανάδοχο βαρύνουν οι νόμιμες κρατήσεις επί του τιμολογίου.

Η διάρκεια της σύμβασης θα έχει διάρκεια από την υπογραφή της μέχρι 31/12/2015. Οι οικονομικές προσφορές θα πρέπει να είναι κλειστές και θα αξιολογηθούν από τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ημαθίας.