Δυσαρέσκεια από το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών για το διήμερο κρασιού της ΚΕΠΑ

wine2

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών για τις εκδηλώσεις κρασιού που πραγματοποίησε η ΚΕΠΑ Βέροιας στην οδό Έλλης. Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει:

"Με αφορμή το διήμερο κρασιού την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 που ανακοινώθηκε από την Κ.Ε.Π.Α. ότι θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της οδού Έλλης 'σε συνεργασία' με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους ίδιους τους καταστηματάρχες που διατηρούν τα μαγαζιά τους στον πεζόδρομο της οδού Έλλης, επειδή αφενός ΔΕΝ τηρήθηκαν τα αρχικά συμφωνηθέντα μεταξύ των άμεσα εμπλεκομένων (Κ.Ε.Π.Α. - μαγαζιά), και αφετέρου η εκδήλωση – χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο- περιορίστηκε ΜΟΝΟ στο τρίγωνο που σχηματίζουν οι οδοί Κοντογεωργάκη με Έλλης.
Επίσης, υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια και από πλευρά πολλών πολιτών – πελατών των καταστημάτων, που παρευρέθησαν στην εκδήλωση κατόπιν πρόσκλησης των ιδίων, οι οποίοι με έκπληξη διαπίστωσαν πως η εκδήλωση περιορίστηκε στην οδό Κοντογεωργάκη.

Γνωρίζοντας πάντα τις ευγενείς Σας προθέσεις, θα παρακαλούσαμε στο μέλλον ο Δήμος μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει να καλλιεργεί το αίσθημα δικαιοσύνης μεταξύ των πολιτών και κυρίως των καταστηματαρχών που εκπροσωπεί το Σωματείο μας, στα πλαίσια βέβαια πάντοτε ενός θεμιτού και υγιή ανταγωνισμού".