Πρόγραμμα κατάρτισης φροντιστών ψυχικής υγείας

sopsi

Ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και η Φαρμακευτική εταιρία JANSSEN, διοργανώνουν το Σάββατο 5 Δεκέμβρη από τις 10.00΄π.μ. έως τις 16.00΄μ.μ. Πρόγραμμα κατάρτισης - εκπαίδευσης φροντιστών ληπτών ψυχικής υγείας (LEAP), σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η εκπαίδευση LEAP απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και σε οικογένειες-συγγενείς ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τη φροντίδα τους.

Αφορά στην οικοδόμηση και διατήρηση συνεργατικών σχέσεων, στην επίλυση των συγκρούσεων και σε μια σειρά δεξιοτήτων σε σχέση με το θυμό, την ισχυρογνωμοσύνη, την άρνηση, τη βελτίωση της επικοινωνίας και της συνεργασίας.

"Καλούμε τις οικογένειες και συγγενείς ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας να συμμετέχουν στο παραπάνω Πρόγραμμα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και για το λόγο αυτό παρακαλούμε όσους επιθυμούν να πάρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή, να επικοινωνήσουν μέχρι τις 10/11/2015 με τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, Ανοίξεως 120, Βέροια, τηλ. 2331400426, ώρες 6.00΄μ.μ. έως 9.00΄ μ.μ." αναφέρει η ανακοίνωση.