Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: «Κακόγουστο αστείο η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου»

Απάντηση στην  ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για την συμφωνία του με ιδιωτική κλινική εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας. Σε αυτήν αναφέρει: "Προφανώς το Επιμελητήριο Ημαθίας μπερδεύτηκε και εξέδωσε ανακοίνωση που μοιάζει με κακόγουστο αστείο για την συμφωνία που κατάφερε ; !! με ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης !!! για μειωμένα νοσήλια στα μέλη του.

Και μιλάμε για κακόγουστο αστείο γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αυτή την αντίληψη το Επιμελητήριο Ημαθίας στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του και διευρύνοντας την συνεργασία του με τον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης δεν θα ανακοινώσει στο μέλλον έκπτωση 10-20% για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του (που είναι προφανώς οικονομικά και τα πιο υγιή και για τον λόγο αυτό φτάνει που έχουν τόση δουλειά, ας πάνε οι συνάδελφοι τους να ενισχύσουν και άλλους νομούς εκτός Ημαθίας) π.χ. στα εμπορικά καταστήματα η εμπορικά κέντρα η στα εστιατόρια, η στα κέντρα διασκέδασης η ακόμη και στους γιατρούς η τα διαγνωστικά κέντρα της γειτονος.
 

Για να σοβαρευτούμε λίγο. θα πρότεινα στους ιθύνοντες νόες του δημοσιεύματος να μην ανταγωνίζονται τους ελεύθερους επαγγελματίες της Ημαθίας και μέλη του Επιμελητηρίου της, οι οποίοι με την ετήσια και υποχρεωτική συνδρομή τους συντηρούν την λειτουργία του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Ο ρόλος του είναι άλλος. ".