Γενική συνέλευση και κοπή πίτας στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας. Πριν την έναρξη της συνέλευσης έγινε η κοπή της πίτας του ΟΣΗ από την πρόεδρο του συλλόγου κ. Αλίκη Καλοΐδου που ανέδειξε τυχερό τον κ. Ιωάννη Γάκη.

Ακολούθως έγινε ο καθιερωμένος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη χρονιά που πέρασε, από την πρόεδρο κ. Αλίκη Καλοΐδου και την ταμία κ. Ευμορφία Μάντζαρη, ενώ ανακοινώθηκε και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής για τα οικονομικά πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου από τον πρόεδρό της κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη τα οποία και ενέκρινε το σώμα της γενικής συνέλευσης.

Τη συζήτηση μονοπώλησε, όπως αναμενόταν, το θέμα του ασφαλιστικού το οποίο δυστυχώς εξακολουθεί και προκαλεί έντονο προβληματισμό σε όλους τους
οδοντίατρους. Αναλύθηκαν οι δράσεις που ανέλαβε το ΔΣ του ΟΣΗ στα πλαίσια της διαμαρτυρίας για το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης γα το ασφαλιστικό και τονίστηκε η ανάγκη μαζικότερης συμμετοχής των μελών του ΟΣΗ σε μελλοντικές δράσεις.