Αναίμακτη λιποαναρρόφηση: Εξαφάνιση του λίπους στα πιο σημαντικά σημεία!

Η αντιμετώπιση του τοπικού λίπους στις μέρες μας γίνεται ακόμα πιο εύκολη, αφού οι νέες μέθοδοι απορρόφησης του από τα καίρια και πιο εμφανή σημεία του σώματος φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση (χωρίς νυστέρι) υπερέχει έναντι όλων των άλλων μεθόδων και επιλέγεται από πολλές γυναίκες, οι οποίες παρατηρούν παραπανίσιο λίπος σε περιοχές όπως γλουτοί, μηροί, κοιλιά, πηγούνι, γόνατα, μπράτσα κ.α.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν την μέθοδο;

  • Οι νέες μέθοδοι είναι πραγματοποιούνται μόνο με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούν νοσηλεία.

  • Ακόμα και την ίδια ημέρα της θεραπείας, η γυναίκα μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της, ακόμα και μία ήπια άσκηση μετά από 1 εβδομάδα.

  • Είναι μία ανώδυνη και αναίμακτη μέθοδος, που επιφέρει πολύ μικρό τραύμα στους ιστούς, με εκχυμώσεις που σε λίγες μέρες δεν υπάρχουν πια.

  • Δεν αφήνει σημάδια, ούτε ουλές στις περιοχές τις οποίες εφαρμόζεται

Ποια από τις μεθόδους λιποαναρρόφησης σας ταιριάζει;

Laser: Το laser επιλέγεται πλέον σε όλες τις μεθόδους, έτσι και στις τεχνικές αφαίρεσης του λίπους. Συνδυάζει διαφορετικές συχνότητες και μπορεί να επιφέρει ακόμα και σύσφιξη στις περιοχές όπου εφαρμόζεται.

Υπέρηχοι: Προάγει παράλληλα και την δημιουργία κολλαγόνου στους ιστούς.

Παλμικό jet νερού: Ο πιο ήπιος τρόπος για να διασπάσετε το λίπος στις περιοχές που εμφανίζεται. Επιλέγεται από γυναίκες που δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Κρυολιπόλυση: Διασπά το λίπος με την βοήθεια της ψυχρότητας, σε όλο το μήκος της περιοχής όπου εμφανίζεται. Μετά από λίγες συνεδρίες τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.