Ιπποκράτειο κέντρο ομοιοπαθητικής: Η σωστή επιλογή για την υγεία σας

Τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη όλο και περισσότερος κόσμος αναγνωρίζει τα οφέλη από μια ολιστική  προσέγγιση στη φροντίδα του ασθενούς, όπου ο γιατρός τους βλέπει ως σύνολο, και όχι μια κλινική  κατάσταση ή ένα σύνολο συμπτωμάτων. Από την ολιστική σκοπιά, ο κάθε ασθενής θεωρείται μοναδικός και λαμβάνεται υπόψιν ως μία ολοκληρωμένη  οντότητα, με ξεχωριστή σωματική, ψυχική, συναισθηματική, πνευματική και κοινωνική κατάσταση, που όλες παίζουν το ρόλο τους στην γενικότερη πορεία της υγείας του.

 

Η ομοιοπαθητική βλέπει πέρα από την «ταμπέλα» της πάθησης και επιχειρεί να θεραπεύσει τις αιτίες και όχι απλώς τα συμπτώματά της, διεγείροντας τις φυσικές θεραπευτικές  δυνάμεις του ίδιου του σώματος, με στόχο να επιφέρει υγεία, ζωντάνια και ευεξία.

Στο Ιπποκράτειο κέντρο ομοιοπαθητικής, η κάθε πάθηση δεν αντιμετωπίζεται επιφανειακά με την απλή εξάλειψη των συμπτωμάτων, αλλά η θεραπεία του ασθενή γίνεται από μέσα προς τα έξω.

Τα φάρμακα που προτείνει η ομοιοπαθητική καλύπτουν το σώμα του ατόμου στο σύνολό του αντί για τις διαφορετικές πληγείσες  περιοχές και είναι συχνό φαινόμενο, οι ασθενείς να αναφέρουν βελτίωση της συνολικής ενέργειας, της διάθεσης, της ποιότητας του ύπνου, της πέψης, και της εξάλειψης των άλλων συμπτωμάτων που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση με την πάθηση που αρχικά τους οδήγησε στην ομοιοπαθητική.

Στο Ιπποκράτειο κέντρο ομοιοπαθητικής, από το 1993 εκπαιδεύονται ομοιοπαθητικοί που αποκτούν διεθνή αναγνώριση και διαπρέπουν στον κλάδο τους, εντός και εκτός Ελλάδος, παρέχοντας τις κορυφαίες  προτάσεις για την καλή υγεία του οργανισμού με τον πιο φυσικό τρόπο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιπποκράτειου Κέντρου Κλασικής Ομοιοπαθητικής και μάθετε περισσότερα για το ινσιτούτο και τις μεθόδους που εφαρμόζει και διδάσκει.