Ενημερωτική ομιλία με θέμα τον φυσικό τοκετό πραγματοποιήθηκε στην Βέροια

Το Σάββατο 28 Μαΐου, στο καφέ cinema, πραγματοποιήθηκε η ομιλία που διοργάνωσε η ομάδα θηλασμού Βέροιας σε συνεργασία με το μαιευτικό τμήμα του ΠΕΔΥ Ημαθίας, με θέμα "Φυσικός Τοκετός".


“Οι έμπειρες μαίες, ενημερωμένες σύμφωνα με τα πιο τελευταία επιστημονικά δεδομένα, μας παρουσίασαν την πραγματικότητα του φυσικού τοκετού και πως μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε αυτόν. Διάρκεια κύησης, σημάδια τοκετού, στάσεις γέννας, πρόκληση τοκετού, καθυστερημένη απολίνωση του ομφάλιου λώρου είναι μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις, απορίες και μοίρασμα εμπειριών.

Το παρόν στην ομιλία έδωσαν μητέρες, παιδάκια, πολλές έγκυες γυναίκες και επαγγελματίες υγείας, γεγονός που τιμά ιδιαίτερα την πόλη μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις μαίες του ΠΕΔΥ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και παρουσίασαν την πολύ όμορφη και ολοκληρωμένη ομιλία τους, την κα Βλαχογιάννη για τη φιλοξενία στο καφέ της και τον κόσμο που στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας μας για συνεχή ενημέρωση σε θέματα μητρότητας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες εδώ!