Τι είναι ο Βιοσυντονισμός;

Επιμέλεια Βάνα Δημητριάδου Μπρουσκέλη, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Είναι μια μέθοδος κατά την οποία μέσω συχνοτήτων μπορεί να γίνει η ανίχνευση της κατάστασης όλων των οργάνων και όλων των συστημάτων του οργανισμού.

Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού, ανακαλύπτουμε την αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα και πάλι μέσω του βιοσυντονισμού απομακρύνουμε την αιτία και έτσι έρχεται η ισορροπία στον οργανισμό.

Στην ουσία αυτό που πετυχαίνουμε μέσω του βιοσυντονισμού είναι να απαλλάξουμε τον οργανισμό από διάφορες αιτίες και να τον βοηθήσουμε να ενεργοποιηθεί το αμυντικό του σύστημα, ώστε ο ίδιος ο οργανισμός να διορθώσει αυτό το οποίο ο ίδιος προκάλεσε.

• Είναι μια καθαρή μέθοδος ανίχνευσης και θεραπείας, χωρίς χημικά, ακτινοβολίες ή άλλες ουσίες.
• Είναι μια ανώδυνη μέθοδος. Ο ασθενής κάθεται σε ένα κάθισμα και έρχεται απλά σε επαφή με ακροδέκτες.
• Είναι ταχύτατη, διότι σε λίγα λεπτά έχουμε τα αποτελέσματα.
•Ακριβής, διότι ξεπερνάει το 90% της σωστής διάγνωσης.
•Οικονομική, διότι επισκέπτεσαι μόνον ένα γιατρό – θεραπευτή, και τελείωσε! Είναι σαν να έχεις επισκεφθεί όλες τις ειδικότητες που υπάρχουν.
• Είναι ασφαλής γιατί δεν φορτώνεται κανείς με ακτινοβολίες κλπ.
• Αναγνωρίζει σε μερικά λεπτά όλους τους μικροοργανισμούς (παράσιτα) με εκπληκτική ακρίβεια που ξεπερνάει το 98% σε λίγα λεπτά, σε τι ποσοστό βρίσκονται μέσα στον οργανισμό, και τους εξοντώνει με συχνότητες, στοχευμένα χωρίς να επηρεάζει άλλους ωφέλιμους μικροοργανισμούς.
• Είναι πλήρης!! Θα ανακαλύψει, γεωπαθητικές επιρροές, ακτινοβολίες, ηλεκτρομαγνητικές επιρροές κλπ

Έτσι απλά, θα μπορούσαμε να περιγράψουμε την μέθοδο αυτή, η οποία μπορεί με μοναδική ακρίβεια να αναγνωρίσει την ΑΙΤΙΑ που προκαλεί κάποιο πρόβλημα υγείας.

Όσο και αν μας φαίνεται παράξενο, ακόμα και σήμερα το να βρεθεί η ΑΙΤΙΑ που έχει προκαλέσει την ασθένεια είναι πολύ δύσκολο και γι αυτό ασχολούμαστε κυρίως με το σύμπτωμα! Εάν όμως δεν βρεθεί η αιτία πώς θα διορθωθεί το πρόβλημα;

Η ανίχνευση γίνεται με ειδικές συσκευές βιοσυντονισμού BIOMEDIS που διαθέτουν οι γιατροί - θεραπευτές και η αποκατάσταση γίνεται με μικρές ατομικές συσκευές ρύθμισης, που έχει μαζί του ο ασθενής.

Δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Είναι μια ασφαλής μέθοδος και ήρθε να συμπληρώσει το παζλ της προσπάθειας του ανθρώπου για να έχει την υγεία του.

Μπορούμε να βρούμε εάν υπάρχουν βαρέα μέταλλα στον οργανισμό μας, χημικές ουσίες, εξετάζουν το νευρικό μας σύστημα, το καρδιαγγειακό μας σύστημα, το συμπαθητικό και το παρασυμπαθητικό, το αναπνευστικό, την προέλευση των διαφόρων πόνων, πονοκεφάλων κλπ.

Βρίσκουν τις αλλεργίες και από πού προέρχονται, τις αιτίες των δερματικών προβλημάτων, ελέγχουν το νευρικό σύστημα, το ενδοκρινικό, το καρδιαγγειακό, πίεση, υπόταση, προβλήματα με την καρδιά, τους πνεύμονες, το γαστρεντερικό σύστημα, το ουρογεννητικό σύστημα, τα διάφορα όργανα, συκώτι, χολή, πάγκρεας, νεφρά, σπλήνα, εγκέφαλο, μάτια, αυτιά, δέρμα, το αναπνευστικό σύστημα, κλπ.

Βρίσκουμε ποιες τροφές μας ενοχλούν και ποιες μας βοηθάνε, ποιά φάρμακα μας βοηθάνε και ποιά όχι, πριν ακόμα τα πάρουμε.

Επίσης βρίσκουμε τις ελλείψεις από θρεπτικά στοιχεία, ποιά βότανα μας βοηθάνε, ποιά φρούτα κλπ και βρίσκουν με ακρίβεια το συγκεκριμένο μικρο-οργανισμό που προκαλεί το πρόβλημα.

ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!!

ΑΣΚΑΡΙΔΕΣ- έλμινθες (σκουλήκια), εντεροβίαση, ναυτία, τρίξιμο των δοντιών, πονοκέφαλος, έλλειψη όρεξης για φαγητό, κοιλιακή διάταση.
ΝΗΜΑΤΩΔΗΣ ΣΚΩΛΗΞ (enterobius) - έλμινθες (σκουλήκια), εντεροβίαση, κνησμός στον πρωκτό, ευερεθιστότητα, κατάθλιψη.
GIARDIA -ΛΑΜΠΛΙΑ - κοιλιακός πόνος, δυσκοιλιότητα, αλλεργίες, παγκρεατίτιδα, ηπατίτιδα, νευροκυκλοφορική ασθένεια, αναιμία.
ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΕΣ- πόνος, αίσθημα καύσου κατά την ούρηση, φαγούρα, ερεθισμός, προστατίτιδα, κυστίτιδα, υπογονιμότητα.
ΜΥΚΗΤΑΣ Candida (fungus) - μύκητες, μυκητιακές λοιμώξεις, δυσβίωση, μυκητίαση, νεφρολιθίαση, πυελονεφρίτιδα, μηνιγγίτιδα.
ΕΛΙΚΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΥΛΩΡΟΥ- γαστρικό και δωδεκαδακτυλικό έλκος, γαστρίτιδα, καούρα, ναυτίας ξηροστομία, ρεψίματα.
ΧΛΑΜΥΔΙΑ - φλεγμονή του γεννητικού συστήματος, των σαλπίγγων, ουρηθρίτιδα, στειρότητα, κοιλιακό άλγος.
ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ - πόνος στη βουβωνική χώρα, φλεγμονή, προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα, αποβολή, υπογονιμότητα.
ΕΣΕΡΙΧΙΑ ΚΟΛΙ - γαστρεντερίτιδα, διάρροια, δυσβίωση, χολοκυστίτιδα, τραχείτιδα, ΩΡΛ, αρθρίτιδα, αδένωμα.
HPV (Human papilloma virus, ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων) - μυρμηγκιές, κονδυλώματα, δυσπλασία και καρκίνος του τραχήλου της μήτρας.
ΕΡΠΗΣ-φαγούρα, κάψιμο, πόνος εξάνθημα στα γεννητικά όργανα και χείλη, φλύκταινες του δέρματος, υπογονιμότητα.
ΙΟΣ EPSTEIN-BARR (ιός της λοιμώδους μονοπυρήνωσης) - λέμφωμα, κόπωση, πόνος στο λαιμό, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, αρρυθμία, αλλεργία.
ΚΥΤΤΑΡΟΜΕΓΑΛΟΪΟΣ - κακουχία, κόπωση, πονοκέφαλος, φλεγμονή του ήπατος, της σπλήνας, του παγκρέατος, των νεφρών.
ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ - αμυγδαλίτιδα, διαπύηση τραύματος, δοθιήνας (καλόγερους), απόστημα στο βλέφαρο, γρίπη, σήψη, δηλητηρίαση, εντεροκολίτιδα.
ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΩΡΛ όργανα- πονόλαιμος, αμυγδαλίτιδα, πνευμονία, ιγμορίτιδα, λεμφαδενίτιδα, μέση ωτίτιδα, δερματικά εξανθήματα, πυώδη αρθρίτιδα, ρευματισμούς, νεφρική νόσος, οστεομυελίτιδα, οστρακιά.
ΤΑΙΝΙΑ - εγκέφαλος.
ΣΧΙΣΤΟΣΩΜΙΑΣΗ - αιματουρία.
ΦΙΛΑΡΙΕΣ - δερματίτιδα.
ΕΧΙΝΟΚΟΚΚΟΙ - πνευμονική νόσος.
ΠΡΩΤΟΖΩΑ - διάρροιες, δυσεντερία.
ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ - αποστήματα, ήπαρ.
ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗ - μύκητας των νυχιών
ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ – ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΣ - αμυγδαλαίες, υγμορίτιδα, κλπ.

Βάνα Δημητριάδου Μπρουσκέλη
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΒΙΟΙΑΡΙΚΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΜΕΘΟΔΟΣ TOMATIS–ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τηλ. 23330 28222
Αλ. Παπάγου 23Α , Αλεξάνδρεια
www.pliroforiodotis.gr/dimitriadou