Ιστορίες τοκετού στη Βέροια

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας, μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης του Θηλασμού διοργανώνει και σας προσκαλεί σε συνάντηση κλειστού κύκλου των 10 ατόμων ανά συνάντηση, με θέμα τις Ιστορίες Τοκετού όπως τον βίωσε η κάθε γυναίκα, το Σάββατο 29 Απριλίου στις 11 π.μ. στον επάνω όροφο του Μικρού Πρίγκιπα.

Ο τοκετός είναι μια συνθήκη τόσο ξεχωριστή και συνάμα τόσο έντονη σε όλες τις διαστάσεις της για όποια γυναίκα τον βιώνει με όποιο τρόπο κι όπου κι αν γεννάει.

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο τοκετός είναι μια ανάμνηση αποτυπωμένη τόσο καλά στο μυαλό μιας γυναίκας όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Οι συναντήσεις θα κάνουν κύκλο και σε περίπτωση πολυάριθμων συμμετοχών θα επαναληφθούν.

Για παραπάνω πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος, απευθυνθείτε στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos/
ή στο προφίλ της ομάδας ΒΕΡΟΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ή στο e-mail της ομάδας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.