Εθελοντική αιμοδοσία και κοπή βασιλόπιτας στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας (φωτογραφίες)

Με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία και κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε εχθές, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών "Η ΑΓΑΠΗ" Νέας Νικομήδειας αναφέρει:

"Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη Νέα Νικομήδεια ξεκινήσαμε δυναμικά το νέο έτος με αιμοδοσία, ενημέρωση για την δωρεά μυελού των οστών και ταυτόχρονη λήψη δείγματος σάλιου.

Αρκετοί συμπολίτες μας αιμοδότες, πιστοί στο καθήκον του εθελοντισμού, παλιοί και νέοι με διάθεση προσφοράς, προσήλθαν ώστε να προσφέρουν ζωή στον συνάνθρωπό, δίνοντας μία φιάλη αίμα.

Εμείς ως διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον οικείο και ευχάριστο τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το ιατρικό προσωπικό που συνοδεύει την αιμοδοσία.

Παρόντες σε αυτήν τη γιορτή η κυρία Νίκη Καρατζιούλα, εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειαρχη, ο κύριος Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, Δήμαρχος Βεροιας, οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του χωριού.

Την εκδήλωση ευλόγησε, ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο ιερέας του χωρίου Πατέρας Άνθιμος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τις ευχές τους.

Παρών στην εκδήλωση μας και ο κύριος Ιατρόπουλος Αντώνης, επίσημος συνεργάτης του ιδρύματος "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", τον οποίο ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης για τις δωρεές. Τον κύριο Διονύση Σταμπουλή για την προσφορά του δώρου της βασιλόπιτας. Τον κύριο Τουτουντζίδη Παύλο για τα έξοδα της βασιλόπιτας, στην μνήμη της μητέρας του. Την κυρία Τουτουντζίδου Φρειδερίκη, για την προσφορά εδεσμάτων, στην μνήμη της μητέρας της. Τυχερή της ημέρας η Ιωάννα Σπανού που κέρδισε το φλουρί. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους καθώς και στα τοπικά μέσα που πάντα προβάλουν τις εκδηλώσεις μας".

View this gallery on Flickr