Απινιδωτής προσβάσιμος προς όλους τοποθετήθηκε στο κατάστημα Saoulidis Sports στην Αλεξάνδρεια

Στο κατάστημα Saoulidis Sports (Βετσοπούλου 67, Αλεξάνδρεια, https://saoulidis-sports.gr/), πρόσφατα τοποθετήθηκε εντός του καταστήματος σε εμφανές σημείο, εύκολο σε πρόσβαση, φορητό ημι-αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή S-AED Rescue Sam, εύκολο στη χρήση, με φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά, για τη γρήγορη αντιμετώπιση περιστατικών κοιλιακών μαρμαρυγών (VF) και κοιλιακών ταχυκαρδιών (VT). Ο απινιδωτής είναι διαθέσιμος προς όλους, τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων Αλεξάνδρειας.

Φυλάσσεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εμφανή σήμανση και συνοδεύεται από κιτ Α' βοηθειών. Διαθέτει (προς το παρόν) ηλεκτρόδια για ενήλικες και σύντομα θα προστεθούν και παιδικά. Επίσης ειδική σήμανση έχει τοποθετηθεί και στην είσοδο του καταστήματος. Έχει γίνει ήδη καταχώρηση του απινιδωτή σε κάποιες σελίδες διαδικτυακά και αναμένεται να προστεθεί και σε άλλες.

Το Saoulidis Sports συνεργάζεται και εκπαιδεύεται από την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Θεσσαλονίκης.

Δε ξεχνάμε! Εκπαιδευόμαστε όλοι συνεχώς στη βασική υποστήριξη ζωής και στις Α' βοήθειες, παρακινούμε και τους συμπολίτες μας να κάνουν το ίδιο, προσπαθούμε όλοι να γίνουμε το παράδειγμα όπως έγιναν και για εμάς κάποιοι νωρίτερα, συμπληρώνοντας έτσι ακόμα ένα κρίκο στην αλυσίδα επιβίωσης.