Στη Νάουσα στο τέλος του μήνα ο Υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής για τα θέματα του νοσοκομείου

nosokom naousas

Στη Νάουσα θα βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Π. Κουρουμπλής στο τέλος του μήνα για να επισκεφτεί το Νοσοκομείο και να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για κρίσιμα θέματα της λειτουργίας του.
Σύμφωνα με επικοινωνία του γραφείου του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Κώστα Λαπαβίτσα με το ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού, η επίσκεψη του υπουργού στη Νάουσα συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμά του στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη και η ακριβή ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες..

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η συνάντηση του υπουργού με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας τις προηγούμενες μέρες, από τον οποίο και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα, αλλά και τα χρόνια θέματα του νοσοκομείου. Παράλληλα, ο βουλευτής επέμενε στην ανάγκη να επισκεφτεί ο υπουργός το νοσοκομείο και να έχει εκεί συνάντηση με τους εργαζομένους.

Η πλήρης λειτουργία και η αναβάθμιση του νοσοκομείου της Νάουσας αποτελεί βασικό ζητούμενο της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής. Η συνάντησή μου με τον υπουργό την προηγούμενη εβδομάδα πιστεύω ότι βοήθησε να μπουν τα πράγματα σε θετική κατεύθυνση. Πιστεύω ότι με την ευαισθησία που διακρίνει τον υπουργό και την άμεση δράση που επιδεικνύει, το αποτέλεσμα θα είναι το προσδοκώμενο. Προσωπικά θα εντείνω τις προσπάθειές μου ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που εγγυώνται το επιστημονικό προσωπικό του και οι υποδομές του, σημείωσε ο Κώστας Λαπαβίτσας με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας συνεχίζει τις συναντήσεις του με εκπροσώπους και συλλογικότητες των εργαζομένων του νοσοκομείου.