Βέροια: Φωτιά σε διαμέρισμα με νεκρή ηλικιωμένη

fotia diamerisma

Νεκρή εντοπίσθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής, μια 83χρονη γυναίκα ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην οδό Αντωνιάδου 1 στη Βέροια. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας την Παρασκευή στις 00.19 κλήθηκε και επενέβη σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από άγνωστη αιτία σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Αντωνιάδη 1 , Δήμου Βέροιας, ιδιοκτησίας Μαρίας Βαρσάμη.

Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντοπίστηκε εντός του διαμερίσματος ένα άτομο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, η Βαρσάμη Μαρία ετών ογδόντα δύο ,η οποία απεγκλωβίστηκε από υπαλλήλους της Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Βέροιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές ζημιές το διαμέρισμα , ενώ απετράπη η επέκταση της πυρκαγιάς σε όμορα διαμερίσματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική επενέβη με 2 υδροφόρα οχήματα και 2 βοηθητικά Πυροσβεστικά οχήματα με 8 άντρες, ενώ το έργο της αντιμετώπισης του συμβάντος συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Επιπυραγός Κουβακάς Αλέξανδρος. Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική.