Τέσσερις συλλήψεις στην Ημαθία

Συνελήφθη την 23-05-2016 το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας 47χρονος υπήκοος Συρίας, διότι κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση 14 πακέτα τσιγάρων και 3 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Επίσης συνελήφθη την 25-05-2016 το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του.

Συνελήφθη την 23-05-2016 το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία 32χρονη ημεδαπή διότι εκκρεμούσε σε βάρος της μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για πλαστογραφία.

Συνελήφθη την 25-05-2016 το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.