Βέροια: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Περδίκα

Για να εκτελεστούν σωστικές εργασίες, επείγοντος χαρακτήρα, στα θεμέλια των τοιχοποιιών του Ιερού Ναού του Αγίου Βλάσιου, εντός της πόλης της Βέροιας, στη διασταύρωση των οδών Περδίκα και Γρ. Ξενοπούλου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Περδίκα από τη συμβολή της με την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Ξενοπούλου, με την χρήση προβλεπόμενης σήμανσης καθώς επίσης την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης οχημάτων όπου αυτή επιτρέπεται στην οδό Γρηγορίου Ξενοπούλου από την συμβολή της με την οδό Περδίκα και κατά μήκος της δυτικής όψης του ναού.

Επιπρόσθετα θα τοποθετηθεί σήμανση απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Γρηγορίου Ξενοπούλου, από την συμβολή της με την οδό Περδίκα και κατά μήκος της δυτικής όψης του ναού σε πλάτος 1,5 μ. Το εναπομείναν πλάτος της οδού θα είναι 3,5μ. για την ασφαλή διέλευση τροχοφόρων και πεζών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των απαιτούμενων εργασιών η κυκλοφορία οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Π. Ιωακείμ με κατεύθυνση την οδό Περδίκα, θα συνεχίζουν την πορεία τους επί της οδού Π. Ιωακείμ έως τη συμβολή της με ανώνυμη οδό (που βρίσκεται δεξιά ως προς την πορεία τους) και εν συνεχεία διαμέσου της οδού Γρ. Ξενοπούλου, δύνανται να κινηθούν προς τον προορισμό τους είτε μέσω την οδό Ρήγα Φεραίου, είτε εκ νέου μέσω της οδού Περδίκα.