Δωρεά εξοπλισμού σε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: 

"Η Ένωσή μας αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες των μελών της αλλά παράλληλα και τις αδυναμίες της Υπηρεσίες, κατά καιρούς προβαίνει στην ενίσχυση των μελών της σε εξοπλισμό και στολές.

Με γνώμονα πως η συνδικαλιστική μας έκφραση δεν θα πρέπει να έχει μόνο καταγγελτικό χαρακτήρα αλλά και ουσιαστική δράση, έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να επιστρέφει εισφορές από τα μέλη της με την μορφή ενίσχυσης σε ατομικό εξοπλισμό και ιματισμό.

Με βάση τα ανωτέρω, προβήκαμε τα τελευταία χρόνια στην χορήγηση από την Ένωσή μας σε όλα τα μέλη επιχειρησιακής στολής όπως και άλλων ειδών όπως ατομικοί φακοί, σκούφοι, γάντια κ.α.
 
Φέτος με ομόφωνη και πάλι απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, χορηγούμε δωρεάν σε όλα τα μέλη μας από ένα ζευγάρι επιχειρησιακά άρβυλα με την δαπάνη να καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από το Ταμείο της Ένωσής μας.
 
Ευελπιστούμε πως στο μέλλον τέτοιες πρωτοβουλίες να μην χρειαστούν να πραγματοποιηθούν από την Ένωσή μας, καθώς αυτές αποτελούν υποχρέωση της Υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση όμως ως φορέας που εκπροσωπεί συναδέλφους, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε συνάδελφο και οφείλουμε να το αποδεικνύουμε κάθε φορά εμπράκτως".