tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Με το κίνητρο της Ουνιόν στο 2.05

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση με την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να ξεχωρίζουν από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (12/12). Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ουνιόν Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αλλά και για τα καλύτερα καζίνο online live.

Στις 22:00 η Ουνιόν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Γκλάντμπαχ με 3-1 πανηγύρισε στο τελευταίο παιχνίδι της στην Μπουντεσλίγκα η Ουνιόν, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί 16 αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών στον 3ο όμιλο έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, για να τερματίσει στην 3η θέση, χρειάζεται απόψε νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και παράλληλα ήττα της Μπράγκα από τη Νάπολι. 

Ισόπαλη 1-1 με την Μπέτις αναδείχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο παιχνίδι της στη Λα Λίγκα, είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στα 14 τελευταία ματς. Αγωνίζεται απόψε χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου με 15 βαθμούς, έχοντας κλειδώσει πρωτιά και πρόκριση. Όσο για το αποψινό παιχνίδι η Ουνιόν έρχεται από νίκη μετά από καιρό, μετά την αλλαγή προπονητή έχει βελτιωθεί, είναι αυτή που έχει το ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Χρειάζεται μόνο τη νίκη απόψε, οφείλει να ρισκάρει, δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη "βασίλισσα", αλλά θεωρούμε πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε 1Χ (Δ.Ε) σε απόδοση 2.05.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69