tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο Άμστερνταμ

Οι “μάχες” των ελληνικών ομάδων σε Europa & Conference League ξεχωρίζουν από το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (14/12), με το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Άγιαξ - ΑΕΚ, την οποία θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Στις 22:00 ο Άγιαξ υποδέχεται την ΑΕΚ στην “Johan Cruyff Arena” για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Europa League. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την 3η θέση του ομίλου - συνέχεια στο Conference League. Ο Άγιαξ χρειάζεται μόνο νίκη, τη στιγμή που η Ένωση ευνοείται και με ισοπαλία. Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο αποψινό ματς ο Άγιαξ, επικράτησε με 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, ήταν η τρίτη σερί νίκη, τέταρτη στα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Άρη στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στις 04/12 στην “OPAP Arena”.  Συνολικά ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Europa League βρίσκεται στην 3η θέση του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς, δύο περισσότερους από τον 4ο Άγιαξ. Μονόδρομος η νίκη για τον βελτιωμένο Άγιαξ, που σκοράρει με συνέπεια, αλλά εξίσου συχνά παραβιάζεται η εστία του. Η ΑΕΚ έκανε πολύ δυνατές εμφανίσεις και στα δύο προηγούμενα ταξίδια του ομίλου, δημιούργησε ευκαιρίες και θα βρει τους χώρους να δράσει και στο Άμστερνταμ παίζοντας άμεσα. Επιλογή το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69