tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Μοιρασιά στο 2.90 στο “Anduva”

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (24/03), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια σε Super League 2 και στη Β’ Ισπανίας και το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοίχημα από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν και το παιχνίδι Μιραντές - Σαραγόσα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

32η Αγωνιστική στη Β’ Ισπανίας με τη Μιραντές να υποδέχεται στις 19:30 τη Σαραγόσα. Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, διασύρθηκαν με 4-0 από τη Λεγανές εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η πέμπτη ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. 

Στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο η Σαραγόσα, θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο, ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική, ηττήθηκε στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ συνολικά κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Σε στοιχηματικό επίπεδο οι δύο ομάδες βρίσκονται πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη, θέλουν να διατηρηθούν σε απόσταση απ' αυτήν και το ενδεχόμενο να μοιραστούν ένα βαθμό συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Περιμένουμε μοιρασμένο παιχνίδι και θα κρατήσουμε το Χ σε απόδοση 2.90.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69