tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς

Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακό. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας τα βρίσκετε στο bwin app με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Το Betarades.gr διάλεξε δυνατό προγνωστικό από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Νόριτς - Πλίμουθ, που βλέπετε παρακάτω.

Σε ανοδική πορεία η Νόριτς, σημείωσε την τρίτη νίκη της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ, εκτός έδρας με 3-0 επί της Στόουκ. Στο γήπεδό της είχε επικρατήσει με 1-0 επί της Σάντερλαντ και με 5-0 επί της Ρόδεραμ, ενώ έχασε με 3-1 εκτός έδρας από τη Μίντλεσμπρο. Τα πάει εξαιρετικά στο γήπεδό της, καθώς κέρδισε τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια, ενώ έχει και μια ισοπαλία, με 1-1 με τη Σαουθάμπτον. Είναι άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα στους δυο πιο πρόσφατους αγώνες της. Στους τρεις από τους πέντε τελευταίους στην έδρα της, όμως, δέχτηκε γκολ. 

Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Πλίμουθ, ηττήθηκε για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με 1-0 εντός έδρας από την Πρέστον.  Εκτός έδρας είχε χάσει με 1-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπλάκμπερν, ενώ στο γήπεδο της ηττήθηκε με 2-0 από την Ίπσουιτς. Δύο νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-0 απέναντι στη Μίντλεσμπρο, μια ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Στα τέσσερα από τα πέντε προαναφερθέντα ματς έχει βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Έχει δεχτεί, ωστόσο, 62 τέρματα σε 38 αναμετρήσεις. 

Έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά την ίδια ανάγκη για τη νίκη οι δύο ομάδες. Σκοράρει με ευκολία η Νόριτς, ενώ μπορεί να συνεισφέρει στον τομέα αυτό και η Πλίμουθ, που τα πάει καλά, σχετικά, μακριά από την έδρα της. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Θα κρατήσουμε το Over 3 ασιατικό σε απόδοση 2.00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69