tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: “Μάχη” επιβίωσης με Over στο 1.98

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας (15/04) με δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λα Λίγκα. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικα στοιχηματος από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και το παιχνίδι Βιζέλα - Τσάβες, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:15 η Βιζέλα υποδέχεται την Τσάβες για την 29η αγωνιστική της Primeira Liga σε “μάχη” ουραγών. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Φαμαλικάο την προηγούμενη αγωνιστική η Βιζέλα, ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας, γνωρίζοντας έτσι την τρίτη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα. Με 21 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο.

Συνέχεια στο αρνητικό της σερί έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Τσάβες, που ηττήθηκε με 3-2 εντός έδρας από την Πορτιμονένσε. Τρίτη σερί ήττα, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Σε στοιχηματικό επίπεδο, πρόκειται για τον απόλυτο αγώνα επιβίωσης μεταξύ ουραγών, με τις δύο ομάδες να έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους. Αμφότερες θα ρισκάρουν, αμφότερες είναι ιδιαιτέρως ευάλωτες πίσω, ακόμη και με προβάδισμα. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69