tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ και θέαμα στο “Γ. Καραϊσκάκης”!

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Ολυμπιακός - Άστον Βίλα σήμερα Πέμπτη (09/05), με την ελληνική ομάδα να έχει ιστορική ευκαιρία για να εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ! Το Betarades.gr επέλεξε προγνωστικό με μεγάλη αξία για τη λαμπερή αναμέτρηση, με ποντάρισμα στα γκολ.

Από τρομερή εκτός έδρας επικράτηση με 4-2 επί της Άστον Βίλα έρχεται ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ την προηγούμενη Πέμπτη. Τα γκολ για την ομάδα του Πειραιά πέτυχαν οι Ελ Κααμπί (16’, 19’, 56’ πεν.) και Έσε (67’), δίνοντάς του το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και του δόθηκε η ευκαιρία για ξεκούραση πριν το ιστορικό αποψινό παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς Λιγκ ανεξαρτήτως έδρας επιβεβαιώθηκε το Over 4.5 και το Goal/Goal. 

Η Άστον Βίλα έχασε εκτός έδρας με 1-0 από την Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ την προηγούμενη Κυριακή. Έδειξε να μην έχει ξεπεράσει την ήττα σοκ από τον Ολυμπιακό για το Κόνφερενς Λιγκ μέσα στην έδρα της που προηγήθηκε την Πέμπτη. Έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι εκτός έδρας ματς της φέτος στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ενώ έχουν σημειωθεί Over 2.5 γκολ στα οκτώ από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, παράλληλα ισάριθμοι αγώνες της σε αυτό το διάστημα έχουν λήξει με Goal/Goal.

Έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία ο Ολυμπιακός, εξασφαλίζοντας απόψε την πρόκριση για τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που αν το πετύχει θα συμβεί πρώτη φορά για ελληνική ομάδα. Έχει αποκτήσει επιθετικότητα και ορμή με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Η Άστον Βίλα, από την άλλη, διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, ωστόσο αντιμετωπίζει θέματα στα μετόπισθεν. Το σκορ μπορεί να είναι μεγάλο και σε αυτή την αναμέτρηση, θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69