tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επανεγγραφές και διαγραφές στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, στο Νεόκαστρο, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.). Παρουσία 25 Σωματείων επί συνόλου 39, σύμφωνα με τον επικυρωμένο κατάλογο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η Ένωση προχώρησε στον Διοικητικό Απολογισμό ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023, στον Οικονομικό της Απολογισμό για το οικονομικό έτος 2022 και στον Προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2024, ενώ υπήρξε και συζήτηση επί άλλων θεμάτων.

Έτσι, πλέον η Ε.Π.Σ. Ημαθίας επικύρωσε και τυπικά την εγγραφή του ΑΣΤΕΡΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ως νέου Σωματείου-Μέλους, καθώς και την επανεγγραφή δύο παλαιότερων μελών της, του ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ και του ΑΣ ΝΗΡΕΑ, ενώ επιβεβαιώθηκε και η αλλαγή επωνυμίας του ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ σε ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Τέλος, διαγράφηκαν ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (24) Σωματεία, λόγω πολυετούς αδράνειας, σύμφωνα με τους κανονισμούς, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν, όπως επιτάσσει ο νέος αθλητικός Νόμος 4726 / 2020.

Στα αγωνιστικά αποφασίστηκε η αρίθμηση στις φανέλες των ποδοσφαιριστών στις διοργανώσεις για την κατηγορία Ανδρών της Ένωσης να είναι από το 1 έως το 25 και για την αποφυγή σύγχυσης, σε περίπτωση που τα διαγωνιζόμενα σωματεία, έχουν παρόμοιο χρώμα φανέλας, να αλλάζει εμφάνιση ο Γηπεδούχος.

Τέλος, επανεπιβεβαιώθηκαν οι προτάσεις που είχαν γίνει κατά την περσινή Τακτική Γ.Σ. για την τροποποίηση του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, η οποία θα προχωρήσει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, όπως επιτάσσει η αθλητική νομοθεσία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69