tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκαν τα 24α Ακριτίδεια - Αφιερωμένα «στη μνήμη του Άλκη» - Ο τίτλος στην Άρτα

Τα 24αΑκριτίδεια ολοκληρώθηκαν στο πρωί του Σαββάτου 8 Ιουλίου. Η διοργάνωση με το σύνθημα «Το ποδόσφαιρο είναι η αφορμή, το αντάμωμα ο σκοπός, η Βέροια και η Νάουσα ο Προορισμός» πέρασε στην ιστορία. Το τουρνουά δασκάλων της Ελληνικής και Παγκύπριας ομοσπονδίας έστειλε το δικό της μήνυμα.

Στο αγωνιστικό μέρος, σε έναν τελικό αντάξιο της ιστορίας και του νοήματος του θεσμού, οι δύο φιναλίστ, Άρτα και Λάρισα, έλυσαν τις «αγωνιστικές τους διαφορές» στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε με σκορ 3-2 και σήκωσε το κύπελλο μέσα σε χειροκροτήματα.

Ήταν το φινάλε μιας διοργάνωσης που ξεκίνησε το μεσημέρι της 4ης Ιουλίου με την υποδοχή των αποστολών στο δημαρχείο Βέροιας.

Τα 24αΑκριτίδεια επέστρεψαν στην Ημαθία μετά από 23 ολόκληρα χρόνια. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του εμπνευστή της διοργάνωσης, Παύλου Ακριτίδη.

Εκτός από τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, η διοργάνωση περιλάμβανε και άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικές, αλλά και εκδηλώσεις τιμής και μνήμης.

Προς τιμή των συναδέλφων από την Κύπρο, η φετινή εκδήλωση μνήμης της Κυπριακής τραγωδίας πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου, στο Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας στη Βεργίνα.

Η ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο με τους θησαυρούς της Μακεδονικής γης που έφερε στο φως η σκαπάνη του αείμνηστου, Μανώλη Ανδρόνικου την Τετάρτη 5 Ιουλίου. Η επίσκεψη στον χώρο θυσίας της Ηρωικής πόλης Νάουσας και στο μαγευτικό πάρκο Αγ. Νικολάου την Πέμπτη 6 Ιουλίου. Οι δυο βραδιές, την Τρίτη 4 Ιουλίου και Πέμπτη 6 Ιουλίου, παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής που έφεραν όλους τους συμμετέχοντες να είναι μια μεγάλη, όμορφη παρέα.

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού. Λίγα λουλούδια, έντονη συγκίνηση και λόγια καρδιάς για ένα μήνυμα ζωής: Ο αθλητισμός ενώνει!!!!

Οι χαροκαμένοι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη βαθύτατα συγκινημένοι…. Ας είναι οι τελευταίοι γονείς που θρηνούν το χαμό των παιδιών τους και μάλιστα με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο.

Οι διοργανωτές προσπάθησαν για το καλύτερο, στο μέτρο του εφικτού. Αλλά με όλη τη διάθεση του φιλόξενου οικοδεσπότη που χαίρεται να είναι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι οι συμμετέχοντες.

Αποχαιρέτισαν τις αποστολές των ομάδων με τη συγκίνηση που τις υποδέχτηκαν. Με την ευχή να είναι όλοι καλά για μια νέα αντάμωση ένα χρόνο μετά, στα 25αΑκριτίδεια, στην Καβάλα

Τα 24αΑκριτίδεια πέρασαν στην ιστορία του θεσμού.

Τα αποτελέσματα (κλικ πάνω στην εικόνα για μεγένθυνση)

358605644 10231517429069025 8242996749599874976 n

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69