tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποια ομάδα είναι πιο πιθανό να κατακτήσει τη Super League;

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ο λόγος είναι επειδή, οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας είναι όλες κοντά στη βαθμολογία. Επιπλέον, οι ομάδες, εκτός από το γεγονός ότι έχουν όλες σχεδόν τους ίδιους πόντους, φαίνεται ότι παίζουν και πολύ καλό ποδόσφαιρο. 

Αυτό λοιπόν, ανεβάζει το ενδιαφέρον στα ύψη, αφού ακόμα δεν ξέρουμε ποια ομάδα θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μέσα από το παρακάτω άρθρο, θα αναλύσουμε την κάθε μία από αυτές και θα τις κατατάξουμε ανάλογα τις πιθανότητες που έχουν να πάρουν το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται να είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να είναι η ομάδα που θα φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Αυτό βασίζεται στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα ρίξει το βάρος της προσοχής του στο να κάνει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Έτσι, εάν η ομάδα προχωρήσει στην Ευρώπη, αναγκαστικά θα μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός

Η ομάδα του Ολυμπιακού, πέρασε πρόσφατα μία περίοδο στην οποία έκανε κοιλιά. Παρόλα αυτά, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Conference League. Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, φαίνεται να μην έχει τόσο βάθος αλλά και τη ποιότητα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός, ότι για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, οι στοιχηματικές εταιρείες του δίνουν τόσο χαμηλό ασιατικό χάντικαπ, σχεδόν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει, η ομάδα δε φαίνεται να μπορεί να ακολουθήσει στην κούρσα του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ

Το ρόστερ της ένωσης, είναι τρομακτικό και φέτος. Η ομάδα έκανε ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, όταν και κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται να είναι λίγο πίσω από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος της τη φυλάει από πέρυσι που έχασε το πρωτάθλημα από αυτή, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Έτσι η ΑΕΚ, φαίνεται ότι θα κονταροχτυπηθεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά μάλλον δε θα φτάσει μέχρι την κατάκτηση.

Παναθηναϊκός

Στην προκειμένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός μοιάζει η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τη Super League. Αρχικά, η ομάδα φαίνεται να έχει πεισμώσει εξαιτίας του περσινού χαμένου τίτλου. Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει φέτος ακόμα μεγαλύτερο βάθος, συγκριτικά με πέρυσι, γεγονός που σημαίνει ότι θα ανταπεξέλθει καλύτερα στο πέρασμα των αγωνιστικών.

Επί πρόσθετα, ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί μόνο στο πρωτάθλημα. Τέλος, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα. Κάτι που μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, αλλά τουλάχιστον υποδηλώνει τις ξεκάθαρες προθέσεις της ομάδας να κυνηγήσει το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69