tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυπελλούχος Ημαθίας η Νάουσα - Κέρδισε στον τελικό τον Άγιο Γεώργιο

Η Νάουσα κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ημαθίας. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ξέσπασε στο ξεκίνημα του β’ μέρους, σημείωσε τρία τέρματα με επικράτησε με 0-3 του μαχητικού Αγίου Γεωργίου.

Στο πρώτο μέρος η Νάουσα είχε τον έλεγχο του ρυθμού, προσπάθησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή αλλά συνάντησε σθεναρή αντίσταση και δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Άγιος Γεώργιος έριξε περισσότερο βάρος στα μετόπισθεν και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κράτησε την αντίπαλο στο μηδέν. Επιθετικά, η ομάδα του Αντώνη Καρολίδη έψαξε αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφερε να φέρει σε δύσκολη θέση τη Νάουσα.

Η Νάουσα απείλησε πρώτη. Στο 13’ ο Πίτος εκτέλεσε φάουλ, ο Βακαλίδης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.  Στο 23’ η Νάουσα έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Μπιγκάνος έβγαλε μόνο του τον Κουτσιούμπα, αλλά ο τελευταίος πλάσαρε άουτ.

Η πρώτη απειλή του Αγίου Γεωργίου σημειώθηκε στο 34’. Ο Σαρακατσιάνος έκανε σέντρα από αριστερά, ο Καριπίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κωστογλίδης μπλόκαρε. Στο 40’ ο Σαρκατζής προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον Κωστογλίδη, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μπιγκάνος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Καμπάς μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, η Νάουσα ήταν καταιγιστική. Μπήκε στο παιχνίδι με γκολ. Στο 48’ μετά από βαθιά μπαλιά του Αργυρίου, ο Τασιώνας βρέθηκε μόνος και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-1.

Στο 50’ ο Κουτσούμπας έκανε μια σέντρα, ο Σαρακατσιάνος προσπάθησε να διώξει αλλά παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Καμπάς έπεσε και απόκρουσε. Στο 51’ Λαφάρας και Τασιώνας δεν κατάφεραν μέσα από την περιοχή να σκοράρουν. Και τις δυο φορές ο Καμπάς απόκρουσε.

Στο 52’ Κουτσούμπας μπήκε μόνος στην περιοχή της Νάουσας αλλά και πάλι ο Καμπάς απόκρουσε.

Στο 58’ ο Κουτσούμπας μπήκε και πάλι στην περιοχή, έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα βρήκε κάπου και κατέληξε κόρνερ.

Στο 62’ η Νάουσα έφτασε στο 0-2. Ο Μπιγκάνος μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Τασιώνα και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στο άδειο τέρμα.

Στο 68’ ήρθε το 0-3. Ο Τασιώνας έκανε παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Τούφας μέσα από την περιοχή σκόραρε.

Στο 70’ ο Σουγκάρης σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Κωστογλίδης απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαργυρίου (Γκόγκος, Μητρόπουλος)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καμπάς, Ντρίζι (77’ Σαράφης), Σαρακατσιάνος, Λιάτσος. Στεργιόπουλος (69’ Κουκότσικας), Σουγκάρης, Σπυριδωνίδης, Γερμάνης (77’ Φουρκιώτης), Καριπίδης (77’ Εμμανουηλίδης), Σαρκατζής, Σταυριανίδης (63’ Τσιότσιος)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, Πίτος, Λαφάρας, Βακαλίδης, Παπαδόπουλος (73’ Χίσα), Αργυρίου, Κουτσιούμπας (63’ Τσούφας), Τασιώνας (83’ Τζιμουλίκος), Μπιγκάνος, Λογγινίδης (73’ Στογιάννης), Παπαγεωργόπουλος (73’ Τσιακίρης).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69