tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νικηφόρο πέρασμα της Βέροιας από την Κατερίνη (φωτογραφίες)

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Βέροιας από την Κατερίνη. Με γκολ του Πασά στο β' μέρος, κέρδισε τον Πιερικό με 0-1. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη και στα δυο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος δημιούργησε απειλές χωρίς την μεγάλη φάση αλλά στο δεύτερο μέρος πέτυχε γκολ, δημιουργησε κλασσικές ευκαιρίες και πήρε τη νίκη.

Η Βέροια κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, εγκλώβισε στο μισό γήπεδο τον Πιερικό και δεν του επέτρεψε να απειλήσει. Επιθετικά η Βέροια δημιούργησε απειλές αλλά δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 9’. Ο Πόζογλου έκανε την σέντρα, ο Γκατζολάρι απόκρουσε προς τα πίσω με το κεφάλι και ο Καραγκιολίδης απόκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ. Στο 24’ η Βέροια απείλησε ξανά. Μετά από κόρνερ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας έπιασε μια γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 33’ μετά από κόρνερ του Μούργου και απόκρουση του Καραγκιολίδη, ο Μπουκουβάλας έκανε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 35’ η Βέροια απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο τερματοφύλακας του Πιερικού Καραγκιολίδης μπλόκαρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε.

Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Μετά από σέντρα του Πόζογλου, ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενουμένων καταγράφηκε στο 45’. Ήταν ένα σουτ του Γκατζολάρι μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε και στο 73’ έφτασε στο 0-1 με σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή, μετά προσπάθεια του Λουκίνα.

Πριν το γκολ, η Βέροια είχε στο 47’ δύσκολο σουτ του Λουκίνα από κοντά που έφυγε άουτ και στο 52’ σουτ του ιδίου παίκτη που κόντραρε την τελευταία στιγμή ο Ντόσης. Στο 68’ δυνατό σουτ του Μουχάλη απόκρουσε δύσκολα με το πόδι ο Τζήμας.

Μετά το γκολ, η Βέροια έβγαλε γρήγορες επιθέσεις και έφτασε κοντά στο γκολ στο 75’ με σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ, στο 76’ με σουτ του Πόζογλου από το ύψος της περιοχής που κατέληξε άουτ, με σουτ του Πασά έξω από την περιοχή που έδιωξε δύσκολα ο Τζήμας και με κεφαλιά του Λουκίνα στο 79’, μετά από κόρνερ του Σιμόνι, που έφυγε άουτ.

Στο 86' ο Χατσιάς εκτέλεσε φάουλ για τον Πιερικό αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Αποστολόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Τζήμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιοφλίκη (Νίκζας, Τοροστάδης)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης (35’ Τζήμας), Ντόσης (80’ Χαρτσιάς), Μακρής, Παπαδόπουλος (85’ Μηλιώτης), Κυβελίδης, Ίτσιος (85’ Ιντζόγλου), Γκατζολάρι (80’ Δερμιτζόγλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μουχάλης (73' Αποστολόπουλος), Οικονόμου (58’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (82’ Βεργώνης), Μούργος (58’ Καραγιάννης), Λουκίνας, Σκόνδρας.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο:

Απόλλων Πόντου – Πανσερραϊκός 0-3
Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 1-3 
Πιερικός – Βέροια 0-1)
Αλμωπός Αριδαίας – Θεσπρωτός 0-0
ΑΕΠ Κοζάνης – Τρίγλια 0-0

Η βαθμολογία στον Βόρειο Όμιλο

1. Βέροια 19
2. Πανσερραϊκός 19
3. Καβάλα 19
4. Πιερικός 13
5. Ολυμπιακός Βόλου 12
6. Θεσπρωτός 11
7. Τρίγλια 8
8. Αλμωπός Αριδαίας 6
9. Απόλλων Πόντου 2
10. ΑΕΠ Κοζάνης 2

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ