tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στην Χαλκιδική η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στην Χαλκιδική από τον Αετό Βαρβάρας η Βέροια. Η Βασίλισσα βρέθηκε δύο γκολ πίσω στο ξεκίνημα, δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις του της δόθηκαν για να μειώσει και στο φινάλε του αγώνα δέχθηκε και τρίτο γκολ 

Τα highlights του αγώνα

Στο πρώτο μέρος δεν πήγαν καλά τα πράγματα για την Βέροια. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο δεκάλεπτο και δεν βρήκε λύσεις για να απειλήσει τον αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξε στο 2’. Ο Ευσταθίου με μια ένα εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση, έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Καντιμοίρη.

Πριν συνέλθει η Βέροια από το γρήγορο γκολ, ακολούθησε νέα ψυχρολουσία. Με κάθετη πάσα οι γηπεδούχοι «τρύπησαν» την άμυνα της Βέροιας και ο Κωτάκης που βγήκε τετ α τετ πλάσαρε κι έγραψε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν άλλες δύο καλές φάσεις. Στο 3’ τετ α τετ του Ιμπραχήμ και στο 33’ του Ευσταθίου αλλά και τα δύο αποκρούστηκαν από τον Καντιμοίρη

Η Βέροια είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 21’. Ο Λαφάρας βρέθηκε μόνος στην περιοχή της των γηπεδούχων αλλά πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια με τον Ντέλλα προσπάθησε να γίνει πιο επιθετική και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 58’ έχασε ευκαιρία με σουτ του Λαφάρα μέσα από την περιοχή (αποκρούστηκε σε κόρνερ) .

Στο 70’ η Βέροια έχασε νέα ευκαιρία με σουτ του Τούφα από καλή θέση, που αποκρούστηκε από τον Πασχάλη.

Σ’ο 84’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 3-0. Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Νέστωρ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .

Διαιτητές: Χατζηβασιλείου (Κολιπέτρος, Τσακιρόπουλος)

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Πασχάλης, Τσιότρας (86’ Πετάλλι), Παπαγεωργίου, Σαούλης, Πολυζωίδης, Βλαχάκης, Κωτάκης Δ.Κ. (86’ Μιχαηλίδς), Ευσταθίου (79’ Γκούτσιος), Κωτάκης Δ.Α. (79’ Μαραγκός), Κεχαγίας, Ιμπραχίμ (60’ Νέστωρ).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (25’ Κετόγλου, 73’ Αδαμίδης), Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (57’ Βασιλακάκης), Μιχαηλίδης (25’ Τερζής), Ντόγος, Παναγιωτίδης, Λαφάρας, Τούφας, Γράτσιανος 46’ Ντέλλας).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ