tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ήττα για την Βέροια - Έχασε εντός έδρας από τον Άρη Πετεινού

Εντός έδρας ήττα γνώρισε την Κυριακή η Βέροια. Αν και προηγήθηκε στο σκορ, στο δεύτερο μέρος δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με 1-3 από τον Άρη Πετεινού.

(τα στιγμιότυπα του ματς)

Στο πρώτο μέρος η Βέροια αν και δεν ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, πήρε το προβάδισμα. Στο 38’ ο Λαφάρας μετά από απόκρουση του Αθανασίου, σούταρε από κοντά κι έγραψε το 1-0.

Η Βέροια είχε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 11’ σε μια αντεπίθεση, ο Ντόγος πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, αμυντικός του Πετεινού απομάκρυνε την μπάλα. Στο 40’, ο Κουτσούκης πρόλαβε την έξοδο του Αθανασίου, έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Από την άλλη πλευρά, ο Πετεινός είχε ένα σουτ του Καλαϊτζόπουλου μέσα από την περιοχή που αποκρούστηκε από τον Καντιμοίρη και στο 29’ ο Τυριάκης από κοντά πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια έφτασε κοντά στο 54’ όταν ο Ντόγος βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά σούταρε άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 56’ ο Κυριάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 1-1.

Στο 60’ η Βέροια έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τερζής από κοντά έκανε το σουτ από κοντά αλλά η μπάλα αποκρούστηκε και κατέληξε ξανά κόρνερ.

Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ. Μετά από σέντρα ο Τσέκος έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 72’ ο Τυριάκης μπήκε στην περιοχή της έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 77’ ο Άρης Πετεινού έκανε την ανατροπή. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Χριστοφορίδης βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Βέροιας και με όμορφο πλασέ σημείωσε το 1-2.

Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Εφέντι βγήκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη και με πλασέ σημείωσε το 1-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λαμπρίδης (Τραούδα, Κουτσικανίδη)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γράτσιανος (82’ Ντέλλας), Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (83’ Καφτηράνης), Παναγιωτίδης (83’ Αδαμίδης), Ντόγος, Τερζής (63’ Μιχαηλίδης), Κετόγλου (54’ Βασιλακάκης), Μεληκιώτης, Λαφάρας.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ: Αθανασίου, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Σιδηρόπουλος,(73’ Στριγκώνης) Εφέντη, Τσέκος (87’ Μελισσόπουλος), Τυριάκης (73’ Ασλανίδης), Γιαννακός (65’ Χριστοφορίδης), Καλαϊτζόπουλος (87’ Αμανατίδης), Τουργαϊδης.

Δηλώσεις προπονητών

Την παραίτησή του στην διάθεση της διοίκησης, εθεσε ο προπονητής του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Αντώνης Παπατζίκος, μετά τη νέα ντροπιαστική ήττα της ομάδας, αυτή τη φορά από τον Αρη Πετεινού με 1-3 εντός έδρας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ