tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πήρε βαθμό εκτός έδρας η Αγία Μαρίνα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Αγίας Μαρίνας στους Νέους Επιβάτες. Το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με την ομάδα της Ημαθίας να εχει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Στο πρώτο μέρος ο "Μέγας" παρότι είχε 1-2 πολύ καλές στιγμές με τον Σαμιώτη, δέχθηκε γκολ από στημένη φάση και κεφαλιά του Λιάπη στο τελευταίο λεπτό (45') και πήγε στα αποδυτήρια μένοντας πίσω στο σκορ.

Ωστόσο, οι Ημαθιώτες δεν το έβαλαν κάτω και στην επανάληψη προσπάθησαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Ακένα να στέλνει με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα και να χαρίζει έναν σημαντικό βαθμό στον Μέγα Αλέξανδρο!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φακής από την Λάρισα, έχοντας βοηθούς τον συντοπίτη του Βαλιώτη και τον Ζαχαρία από την Καβάλα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Κουτζαβασίλης, Θεολόγου, Κατσέλης, Λιάπης, Πολυζάς, Νικολίτσας, Μετάι, Θεοδωρίδης, Τσεκρέζι, Φράγκος, Μουράτη.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Τζαλίλης (60' Σούκιας), Γιαγτζίδης (70' Τέγος), Νιογκάνα Σο, Ακένα, Σαμιώτης (46' Νίκου), Δημητρούσης (55' Λέκα).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ