tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ήττα για την Βέροια (φωτογραφίες και βίντεο)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στους Νέους Επιβάτες η Βέροια από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Η Βέροια δέχθηκε νωρίς δύο γκολ και παρότι μείωσε πριν το ημίχρονο, δεν και κατόρθωσε να φτάσει έως την ισοφάριση. Η Βέροια ήταν και πάλι φλύαρη και της έλλειψε η ουσία στο παιχνίδια της. 

(Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις)

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στο 6’ και στο 31’ ο Μεται με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε δύο φορές και έδωσε προβάδισμα 2-0 στην ομάδα του.

Η Βέροια είχε την ευκαιρία να ισοφαρισει όταν το σκορ ήταν στο 1-0, με κεφαλιά του Τζημογιάννη στο 25’ και κοντινό τακουνάκι του Μιχαηλίδη στο 26’ αλλά και τις δύο φορές ο τερματοφύλακας του Κεραυνού αποκρούσει.

Λίγο πριν το ημίχρονο,η Βέροια μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Ντόγου σε 2-1 (πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσούκης)

Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή που εξουδετερώθηκαν από τον Καντιμοίρη.

Στον αντίποδα, η Βέροια δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απειλές στην αντίπαλη περιοχή. Στα τελευταία λεπτά ανέβηκε ψηλότερα αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε θέση εκτέλεσης.

Διαιτητής: Χρυσέλης (Σκούτας και Χρυσαϊδης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κουτζαβασίλης, Θεολόγου, Θεοδωρίδης, Λιάπης, Πολύζας, Νικολίτσας, Μετάι, Κατσέλης, Δεληχατζής (46’ Σύρπης), Φράγκος, Μουράτη.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γράτσιανος (25’ Λαφάρας),Χοχλιούρος (46’ Βασιλακάκη), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Ντόγος, Παναγιωτίδης (70’ Κετόγλου), Κουτσούκης, Μεληκιώτης (25’ Γιαγτζίδης), Μιχαηλίδης (79’ Ντέλλα), Χατζηπάντος.

{gallery}https://www.flickr.com/photos/14888954@N05/albums/72177720311681475/{/gallery}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ