tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτη νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Βέροια. Με γκολ του Μεληκιώτη στις καθυστερήσεις, κέρδισε με 2-1 τη Νίκη Ευκαρπίας κάνοντας την ανατροπή.

(Δείτε τις φάσεις και τα γκολ)

Το πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους. Έλεγξαν το ματς, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και σημείωσαν ένα γκολ. Από την άλλη, η Βέροια είχε πολλές αδυναμίες στην άμυνα και ήταν ακίνδυνη επιθετικά.

Το γκολ που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 16’. Μετά από σέντρα του Μάρτου από δεξιά, ο Μποζίνης με σουτ στον αέρα, στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν το γκολ, η Νίκη Ευκαιρπίας έχασε στο 9’ τετ α τετ με τον Δεληζάνο (απόκρουσε ο Καντιμοίρης) και είχε σουτ μέσα από την περιοχή στο 10’ με τον Μποζίδη που κατέληξε άουτ.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες τρεις ευκαιρίες. Στο 21’ σουτ του Μποζίδ μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ, στο 25’ ο Καντιμοίρης νίκησε σε τετ α τετ τον Ξανθόπουλο και στο 26’ κεφαλιά του Θεοδωρίδη από κοντά (μετά από κόρνερ) κατέληξε άουτ.

Η καλύτερη στιγμή της Βέροιας σημειώθηκε στο 34’ και ήταν μια κεφαλιά του Ντόγου από κοντά η οποίο βρήκε σε κεφάλι αμυντικού και κατέληξε κορνερ.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ισορρόπησε το ματς αλλά η άμυνά της συνέχισε να έχει προβλήματα. Στο 64’ σουτ μέσα από την περιοχή του Μποζίνη κατέληξε άουτ και στο 71’ ο Βουτηράς από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καντμοίρη.

Η Βέροια βρήκε χώρους και έβγαλε γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές έφτασε στην ισοφάριση. Στο 76’ ο Ντόγος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, «έσπασε» την μπάλα στον Τούφα και ο τελευταίας από κοντά έγραψε το 1-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς κύλησε πάνω – κάτω αλλά οι ομάδες ήταν φλύαρες και δεν έφτασαν σε θέσεις εκτέλεσης.

Στις καθυστερήσεις όμως η Βέροια χαμογέλασε. Ο Μεληκιώτης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χορόζογλου

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (46’ Βασιλακάκης), Κουτσούκης (49’ Μιχαηλίδης), Τζημογιάννης, Γαλόπουλος (46’ Παπατζίκος), Τερζής (65’ Τούφας), Ντόγος, Τζόρνταν, Μεληκιώτης, Παναγιωτίδης, Χατζηπάντος (46’ Λαφάρας).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σολεμντζόγλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ρανάζης (76’ Σαπουτζής), Κόντος (54’ Βουτηράς), Ιωαννίδης, Μάρτος (54’ Γουνόπουλος), Μποζίδης (66’ Ιγνατίου), Ξανθόπουλος.

Δηλώσεις προπονητών

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ