tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε στην Ορεστιάδα η Βέροια

Άλλη μια ήττα πρόσθεσε στο φετινό της απολογισμό η Βέροια. Αυτή την φορά έχασε με 3-0 στην Ορεστιάδα από τον τοπικό Ορέστη. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν δυο τέρματα στο πρώτο μέρος και πέτυχαν άλλο ένα στην επανάληψη. 

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22' με δυνατό σουτ του Οτέμπερη έξω από την περιοχή και στο 32' διπλασίασαν τα τέρματά τους με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Νωρίτερα έχασαν δυο τετ α τετ με τον Λαζαρίδη, στο 6' και στο 12', εκτελέσεις που εξουδετέρωσε ο Λαζαρίδης.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια δεν κατάφερε να ανακάμψει. Έτσι στο 67' ο Ορέστης σημείωσε και τρίτο τέρμα με πλασέ του Οτέμπερη και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Εµίν Κεχαγιά και Ασικίδη (Σ.Δ. Ξάνθης)

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Μαδένης, Λιάνας, Λογαράς, Πεταλωτής, Τσιγγελίδης, Λαζαρίδης, Ανδρεάδης (58' Θεμελής), Πασχαλίδης (68' Παναγιωτόπουλος), Σταματόπουλος, Οτέμπερης, Φρέντερικ (68' Παπαγιαννίδης).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Παναγιωτίδης, Βασιλακάκης (36' Χαβιαρόπουλος), Τζημογιάννης, Παπατζίκος, Ζε Εσσόνο, Γράτσιανος, Τούφας, Μεληκιώτης, Μιχαηλίδης, Χατζηπάντος (36' Λαφάρας).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ