tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε και από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Εντός έδρας ήττα με 0-1 γνώρισε την Κυριακή η Βέροια. Σε ένα καθορισιτκό ματς για την συνέχεια, δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" και η προσπάθειά τη έγινε ακόμη δυσκολότερη. Η Βέροια ήταν σε γενικές γραμμές ακίνδυνη επιθετικά. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κλασσικές ευκαιρίες, σημείωσαν ένα γκολ και πήραν τη νίκη.

(Τα highlights του ματς)

Στο πρώτο μέρος η Βέροια ήταν εντελώς ακίνδυνη και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι παίκτες της δεν κατόρθωσαν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα και δεν είχαν ούτε μια τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ και σκόραρε μια φορά. Η πρώτη απειλή δημιουργήθηκε στο 12’ όταν ο Αγαθαγγελίδης έκανε του σουτ μέσα στην περιοχή αλλά απόκρουσε ο απόκρουσε ο Καντιμοίρης. Στο 17’ ο Κυριακίδης μπήκε από δεξιά, σούταρε μέσα από την περιοχή κι έγραψε το 0-1.

Ο Κυριακίδης είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 30’ αλλά το κοντινό σουτ του αποκρούστηκε από τον Καντιμοίρη.

Με την έναρξη του β’ μέρους, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Στο 49’ μετά από κόρνερ, ο Τρυφυνόπουλος σούταρε από κοντά στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Η Βέροια απείλησε πρώτη φορά στο 51’. Ο Τούφας έκανε σέντρα από δεξιά, ο Παπατζίκος έπιασε σουτ αλλά ο Σακαλίδης μπλόκαρε.

Στο 76’ο Κυρανάς βγήκε μόνος απέναντι στον Καντιμοίρη αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βέροια προσπάθησε να πατήσει περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:  Δρακίδης (Τραούδας, Μπόλης)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Χαβιαρόπουλος (73’ Λαφάρας), Βασιλακάκης (81’ Κετόγλου), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Γράτσιανος (81’ Χατζηπάντος), Παναγιωτίδης (46’ Μιχαηλίδης), Μεληκιώτης, Παπατζίκος, Ζε Εσόνο, Τούφας (56’ Γιαγτζίδης).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Κυριακίδης (73’ Κυρανάς), Μαυροκεφαλίδης, Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης (90' Μαντζάρης), Τριφηνόπουλος, Αϊβάζης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (90' Σουλτσ), Μουρατίδης.

Δηλώσεις προπονητών

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ