tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε από τον Άρη Πετεινού η Αγία Μαρίνα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε εκτός έδρας από τον Άρη Πετεινού η Αγία Μαρίνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το γκολ που έκρινε το αμτς σημειώθηκε στο 70'.

Δυνατό και με αρκετές μονομαχίες το α’ μέρος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά καμία να μην καταφέρνει να πάρει τα ηνία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 22′ και το 23′ με σουτ (απόκρουσε ο Κοτσάκης) και κεφαλιά (άουτ), ενώ ο Άρης έφτασε πιο κοντά στο γκολ με το δοκάρι του Τσέκου στο 26′ έχοντας και στιγμές που όμως δεν έγιναν τελικές ευκαιρίες με Τυριάκη και Καλαϊτζόπουλο.

Στο β’ μέρος πέρα από το χρυσό γκολ δεν υπήρξαν μεγάλες στιγμές με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά με τον Κοτσάκη να χρειάζεται να κάνει μια επέμβαση. Το γκολ σημειώθηκε στο 70' από τον Καλαϊτζόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δροσίνης Γ. (Παπαδόπουλος – Διονίδης) ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης (66′ Πουτακίδης), Τσέκος (66′ Παυλίδης), Χριστοφορίδης, Εφέντη (90′ Αλή) Τυριάκης (93′ Αμανατίδης), Γιαννακός, Καλαϊτζόπουλος.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Μεντί, Δημητρούσης, Νιογκάνα (76 ‘Ακενα), Σουκιας (57’ Γιαγτζίδης) Ζούρκος, Τζαλίλης.

Πηγή: https://xanthi-sport.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ