tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία η Βέροια

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία, στο αγώνα με τον Άρη Αβάτου, εξέδωσε η Βέροια. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΝΠΣ Βέροια εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Άρη Αβάτου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Το διαιτητικό τρίο των Φιλιππίδη, Κατσαντούρα και Γκιόση, σε όλη τη διάρκεια έβλεπε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν η γηπεδούχος!

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δόθηκε στην ομάδα μας ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο 16ο λεπτό σε ανατροπή του Γανόπουλου ενώ ταυτόχρονα ανεχόταν το αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων με αποκορύφωμα τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιωτίδη στο 34' και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ξάνθης. Στο 63ο λεπτό απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα τον Μιχαηλίδη σε μακροβούτι αντιπάλου από θέση τουλάχιστον 3 μέτρα οφσάιντ (!!!), ενώ το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι δεν θα το έδιναν ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας της Ξάνθης αφού η μπάλα σε γέμισμα μετά από κεφαλιά του Κουτσούκη χτύπησε στην πλάτη του Ze essono.
Τυχαίο ήταν άραγε ότι ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή η μετάδοση (μέσω youtube) του αγώνα, λόγω... τεχνικών προβλημάτων;

Ενημερώνουμε τους κ.κ. υπευθύνους ότι δεν θα ανεχτούμε άλλη τέτοια διαιτησία!!!

ΥΓ: " Τι εννοούσαν άραγε αξιωματούχοι της αντιπάλου ομάδας όταν στο τέλος του αγώνα απευθυνόμενοι σε ανθρώπους της ομάδας μας ζήτησαν συγγνώμη και ότι δεν είχαμε σήμερα καμία τύχη;".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ