tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τριάρα της Βέροιας στην Επανομή

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Βέροια στην Επανομή. Χωρίς να κινδυνεύσει από τον αντίπαλο, σημείωσε τρία τέρματα και κέρδισε με 0-3. Η Βέροια προηγήθηκε 0-1 στο πρώτο μέρος και πέτυχε άλλα δυο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια πήρε προβάδισμα στο σκορ, ήταν πιο απειλητική και κινδύνευσε ελάχιστα από την Επανομή.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι και δεν δημιούργησαν άλλη απειλή στο πρώτο μέρος. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 10’, ο Κ. Μπαλασάς δεν μπόρεσε να βρει καλά τη μπάλα μέσα από τη μικρή περιοχή και να την στείλει στα δίχτυα.

Η Βέροια απάντησε γρήγορα με μεγάλη ευκαιρία. Στο 13’ μετά από λάθος γύρισμα του Ιβαντζίκη, ο Φασίδης έπιασε το ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε εκτός τέρματος.

Η Βέροια συνέχισε τις απειλές και στο 15’ ο Χατζηπάντος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά πρόλαβε και μπλόκαρε με έξοδο ο Κολέτσας, στο 17’ μετά από σέντρα του Ζούρκου ο Χατζηπάντος αρχικά και ο Ντόγος στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στο 25’ σουτ του Χατζηπάντου από θέση δεξιά κατέληξε άουτ και στο 26’ μετά από κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Χατζηπάντο, που από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει, κερδίζοντας κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 38’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόγου, ο Φασίδης με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι φάσεις στις δυο περιοχές λιγόστεψαν. Οι ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου όμως η Βέροια βρήκε τον δρόμο και έφτασε σε δεύτερο τέρμα.

Στο 69’ ο Μπάλλας, που πέρασε στο δεύτερο μέρος στην θέση του Φασίδη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 0-2.

Στο τελευταίο τέταρτη της αναμέτρησης, η Βέροια εκτός από το προβάδισμα των δυο τερμάτων απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά τις αποβολές του Μπόικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75’, Κ. Μπαλασά για διαμαρτυρία στο 76’ και του Νταντάμη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81’.

Το…κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βασιλακάκης στο 83’, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 0-3.

Διαιτητής: Δημητριάδης (Κώστογλου, Σκούτας)

ΕΠΑΝΟΜΗ: Κολέτσας, Ανδρεαδάκης (46’ Μεταξάς), Τσερκέζι, Ζουρνατζίδης (59’ Δεληχατζής), Ταουσάνης, Ιβαντζικης, Τσακιρίδης (59’ Λιάπης), Νταντάμης, Μπόικα, Μπαλασάς Β., Μπαλασάς Κ.

ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Ζούρκος, Κουτσούκης, Τζόρνταν (86’ Τούφας), Ντόγος (79’ Βασιλακάκης), Παναγιωτίδης, Φασίδης (52’ Μπάλλας), Γανόπουλος (79’ Γανόπουλος), Ζε Εσόνο, Μπλέτσας, Χατζηπάντος (86’ Καρασαρίδης).

Τα αποτελέσματα

Αγ.Μαρίνα – Άρης Αβάτου 0-1
Πανθρακικός – ΑΟ Χανιώτης 3-0
Αναγέννηση Επανομής – Βέροια 0-3
Ποσειδών Μηχανιώνας – Νίκη Ευκαρπίας 2-0
Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1
Άρης Πετεινού – Νέστος Χρυσούπολης 0-2
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Θερμαϊκός Θέρμης 0-3 α.α.
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ορέστης Ορεστιάδας (αναβλήθηκε)
Αετός Βαρβάρας – Καβάλα (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία

1 Καβάλα 49
2 Νέστος Χρυσούπολης 45
3 Πανθρακικός 42
4 Ορέστης Ορεστιάδας 36
5 ΑΟ Χανιώτης 35
6 Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας 33
7 Θερμαϊκός Θέρμης 32
8 Απόλλων Παραλιμνίου 29
9 Άρης Αβάτου 27
10 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 26
-----------------------------
11 Νίκη Ευκαρπίας 24
-----------------------------
12 Δόξα Δράμας 20
13 Βέροια 17
14 Κεραυνός Αγγελοχωρίου 15
15 Αναγέννηση Επανομής 11
16 Αετός Βαρβάρας 11
17 Άρης Πετεινού 9
18 Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας 9

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ